[Manisa - MT]

sağolun dostlarım herkese teşekkürler..

bundan sonra ne büyük font kullanıcam,
ne büyük lokma yicem nede büyük konuşucam,,
nede büyüyünce vs vs olucam dicem,,

büyüksüz bir dünya istiyorummmmmmmmmmmmmm.....................

amman büyük konuştun yine, motorunu tenzih et bunu derken, büyüksüz dünya isterken mazallah dediğin bi tutar sabah klv 125 falan sahibi olursun ağzımdan yel alsın sen msjını düzelt "motorum hariç" diye başla cümlene :wiinkk:

amman büyük konuştun yine, motorunu tenzih et bunu derken, büyüksüz dünya isterken mazallah dediğin bi tutar sabah klv 125 falan sahibi olursun ağzımdan yel alsın sen msjını düzelt "motorum hariç" diye başla cümlene :wiinkk:

amababa bir büyük o kalsın...yoksa yanarız...:queen:

serkan kardeşim akşam bayağı iyimişsiniz dağda bayırda en güzeli serin serin ohhhh ne ala

macit hoşgeldin geçmiş olsun

Son düzenleme:
herkeslere selamlar uzun süre sizlerden uzak kaldım biliyorum ama çok özledim sizleri yaa.Vallahi okuldu staj dı derken çok zaman oldu siteye girmeyeli vallahi kussura bakmayın artık bi türlü telafi edicez işte.iskender abi hayırlısı olsun;mecit abi geçmiş olsun;big_malibu aramıza hoşgeldin.diyeceklerim bu kadar daha ne diyimki tekrar tekrar kusura bakmayın artık sık sık siteye giricem İRTİBATI KOPARMAYALIM...:cherry::queen::cat:

Selam mt nin güzel insanları uzun zaman oldu görüşemedik..Benim naçizhane modemimin güzide entegreleri yüzünden umarım iyisinizdir bi yaramazlık yoktur...

ya kardeşim nerden haber alırsınız bilmem ki :silent: saklı gizli bi halt yiyemeyecekmiyiz biz :p

sabaha karşı 05:45 di döndüm eve valla :)
var bi kross motosiklet altımda ,dağbayır dolaşıyorum ne yol istiyor ne iz özlemişin kross kullanmayı...benim eski sattığım motorum (hala üzerimde )arkadaşım olur kendizi bıraktı bana (serra45)kullanayım diye yatıyodu onda kullanma fırsatı yoktu bu aralar (iyide oldu ):cherry:

hayırlı olsun sırada LODOS un 1000. mesajı var. bakalım nereye atacak:mrgreen: (sataşmadan durulmuyor be yaw)

hep izmir toplantılarına mı gider manisa mt? uzun zamandır takip ediyorum manisa buluşması olmadı gitti:silent:

en son çeşme gezisi öncesi toplanmıştık..
herkes ya tatilde yada işi gücüyle meşgul..
manisa mtnin kendi içindeki dinamiği yüksektir.
izmir mtli arkadaşlarımızı çok sevdiğimizden onlardan ayrı kalamıyoruz.
tek olay bu bizde gideriz onların toplantılarına onlarda bizim toplantılarımıza gelir...

planlanan önümüzdeki hafta bi toplaşmamız var,duyurular bölümünde yakın zamanda MECİT açacak topiği...

açın tabi ya çok oldu manisaya gelmeyeli. bahanemiz olsun. Lodos ilk çayım senden karışmam.

MT abilerim kimler gelio Urla' ya nasıl olucak, nasıl yapıcaz ben erken çıkabilirim manisadan...

Moderatör (forrap)
umutus,olm iki saattir pm attık onu bekliyoruz sen bakmıyomusun özel mesajlarına aloooo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar