[Manisa - MT]

Valla sınavlar iş güç derken düzen biraz bozuldu haftasonuda annemin yanındaydım şehirdışında bu yüzden biraz sizlerden uzak kaldım:pale: ama en kısa zamanda bi toplanalım isterim, haftasonları boşum ama haftabaşından haberleşirsek toplantılara da katılırım büyük bi ihtimal bu arada devamsızlık suçumu affetirmek için çakım sakızı çoban armağanı misali bişeler yaptım.Youtube üye olanlar manisa mt videolarını artık manisa mt nin youtube sayfasına yükleyebilirler ahanda link aynen aşağıdaki gibidir..

http://www.youtube.com/group/manisamt

Not: Hepinizi deli özledim valla :queen:

3-4 gündür işilerimle ilgili olağandışı bir hareketlilik içindeydim, bulabildiğim boş zamanlarıda uyumakla değerlendiridim arkadaşlar ama fırsat buldukça görüşüyor buradaki tayfa (wallace bilir) ...

Walla Wallace bilir deyip topu bana atmışsın bende pası aldım ve voleyi koydum.

hadi bi etkinlik yapalım yaw ama çok tuzlu olmasın. mangal olabilir, balık tutmak olabilir ne bileyim işte. hoş benim pazar günü ÖSS sınavında görevim var ama bi çare buluruz.

İski ne alemde motor arayışları. al babacım bi Fazer ya da V storm bak dinle beni sakalımda var rahat edersin

Umutus kardeşim nasılsın ya valla bende seni özledim.

EVET ARKADAŞLAR SORUŞTURMA BİTMİŞTİR :silent:,,

MESAJIMI DİKKATE ALIPTA DURUMLARINI BELİRTEN TÜM MANİSA AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

BAKIN NE GÜZEL OLDU,,HERKESİN DURUMUNU ÖĞRENDİK...

heyyy millettt uyumayınnn yaz geldiiii
anlaşılan herkess bir yerlere dağıldııı kimsenin sesi soluğu çıkmıyoorrrrr
cuma günü 1 koca haftaaa taatile çıkıyorummmm
çanakkale-ASSOS-tekirdağ-istanbul-bolu
boool bolll gezicemmmm
hergüne bir şehir sıkıştırdımmm nerdeyseeee
ama canımmm burnumda tüten assosumda 3 günnn tek başımmmaa kafa dinlicemmmmmm
dönüşte bi atraksiyonn patlatalımmm artıkkk

herkeslere selamlar neler yapıyonuz ya ne zamandan beri görüşemiyoruz haftay büt ler var yine siteden uzak kalacaz valla

45ha2861 hoşgeldin kardeş en kısa zamanda görüşmak üzere:cat::queen::bounce::pr::mrgreen::p:salut:

mecit sorgulama bittiyse yapalım bi organizasyon görüşelim toparlayalım ekibi yine

Moderatör (forrap)
Hay Allah ım ya,Erhan (skullhunter) ın yaptığı işin cezasını ben çekiyorum:cherry: Vallaha ne yalan söyleyim t-shirt lerin dağıtılmasına en sevinen benimdir belkide,hayatım tehlikedeydi resmen:)

Valla sınavlar iş güç derken düzen biraz bozuldu haftasonuda annemin yanındaydım şehirdışında bu yüzden biraz sizlerden uzak kaldım:pale: ama en kısa zamanda bi toplanalım isterim, haftasonları boşum ama haftabaşından haberleşirsek toplantılara da katılırım büyük bi ihtimal bu arada devamsızlık suçumu affetirmek için çakım sakızı çoban armağanı misali bişeler yaptım.Youtube üye olanlar manisa mt videolarını artık manisa mt nin youtube sayfasına yükleyebilirler ahanda link aynen aşağıdaki gibidir..

http://www.youtube.com/group/manisamt

Not: Hepinizi deli özledim valla :queen:
hehe umutuss kardesımm dikkatımı ceken video da baslarkenn iski abimi gördümm nasıl çoştugunuu gördümm koptum taa iskii abi banada öğretırmısın o gzl şekıllı oynayışınıı :D:D yaza lazım olcakk

hatta ben suann ayvalıktaayımm keyiflerr ii hava gzl kumsal süperr
yolunuz ayvalıga düşerse ben buralarayımm

yok yok bu manisa mt geçim derdine düştü kimse artık eskisi gibi yazmıyo :silent:eek: eski hava yok:cyclopsan bir rüzgardı geldi geçiyor bilmem farkındamıyız.

DOST ACI SÖYLER SEVGİLİ KARDEŞLERİM:bounce:

ne hevesi ne rüzgarı dayı....sıcaklara bağlıyorum ben..yok bişey yokkkkk..
kimse kafasını yormasın dayıcım...

EEEE TABİİİİ millet attı kendini sahillere canım mt kimin umrunda:p.ama kış oldumu kimse kalkmıyo netin başından.nasıl olcek.:pherkez bitane loptop mu lolipopmu ondan alsın sahilde bile girsin mt'ye yazsın bişeyler canım.

DOĞRU DEĞİLMİ CANKURTARAN KARDEŞİM.:queen:

EEEE TABİİİİ millet attı kendini sahillere canım mt kimin umrunda:p.ama kış oldumu kimse kalkmıyo netin başından.nasıl olcek.:pherkez bitane loptop mu lolipopmu ondan alsın sahilde bile girsin mt'ye yazsın bişeyler canım.

Valla haklısın kardeşim lolipop alıp sahilden Mt ye yazmak lazım ama hadi lolipopu bulduk diyelimde sahil nerde yaw. Mesai mesai nereye kadar. yönetim buna bi çare bulsun. yazlık yerlerde MT üyelerine özel klimalı deniz manzaralı bilimum içecek servisi olan internet kafelerle anlaşsın bak gör sen o zaman millet nasıl yazıyor. :queen::queen::queen:

gürkay;713615' Alıntı:

DAYI LAPTOP DEĞİLDE BU "LOLİPOP" OLAYINA BİRAZ SICAK BAKMAYA BAŞLADIM..BU LOLİPOPLAR ÇOK ŞEKER BİŞEY OLUYOR DEMİ...
NERDEN BULURUZ ONLARI???????

SAHİLDE BİR LOLİPOP BİDE LAPTOP YAPSAK,,FENAMI OLUR YAW....

:bounce::queen:

Moderatör (forrap)
Yazlık yerde değil ama yazlık gibi bir yerde (gelen herkes bir denizi eksik der,sanki deniz yokken ne işe yararsa yazlık gibi yer :p) oturuyorum.Akşamları şortumu giyip balkonuma çıkıp buz gibi içeceğimi yudumlarken kablosuz internetimi kullanıyorum laptopumda:bounce:Bunu neden söyledim?Kıllık olsun diye:p

Yazlık yerlerle bir anlaşma yapabilirim istek yoğun olursa :)Şöyle denize sıfır,bir internet cafe olmasa bile wireless ı olan normal bir cafe buluruz gerekirse:)

Manisa MT nin rüzgarı hiç kesilmez,iş yoğunluğu vs. derken arada böyle mesajlaşmalar azalabilir,ama Manisa MT den bahsediyoruz öyle eften püften bir olay değil yani:)

ıhıh... ::miiz:: olmaz abi olmaz bunlardan ne köy ne kasaba ::saad:: ::sluu:: ::23343::

biriniz hayır iş için çalıştırın şu saksıyı yaaaa ::deliir:: ::sapka:: tunceride bulaştırdınız ya bu işlere helal olsun size :queen:

YALNIZ Bİ ŞEYİ UNUTMAYIN....::puro::

BENSİZ NE LAPTOP NEDE LOLİPOP YAPABİLİRSİNİZ...
::friends:: ::winkwink:: ::gleam:: ::cekic:: ::foto:: ::belge:: ::igne:: ::karma:: ::stretche:: ::gazete:: ::sos:: :queen: :queen: RUH HALİMİ ANLAMIŞINIZDIR ARKADAŞLAR...HEHE

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar