22 Haziran Cuma akşamı yine iki haftada bir olan geleneksel buluşmalarımızdan birini daha gerçekleştirmek üzere buluşuyoruz...
Manisa MT ninde katılacağı buluşmamıza herkesi bekliyoruz...Halı sahadan kaçtılar ama bowlingten kaçamayacaklar
Bowling turnuvası yapacağız hem de ödüllü

Ödül bir adet MT Tshirt ü olacak.
Bir aksilik çıkmazsa tshirtleri de dağıtacağım ki bu benim için en büyük ödül olacak

Hayati tehlikeyi atlatacağım...

Daha önce yaptığımız tavla turnuvasının galibi olan Gürkay arkadaşımızın tshirt ü ise törenle kendisine teslim edilecek
Yer : Hilton Bowling Planet [Hilton otelini bulamayan olmaz heralde diye ayrıntılı olarak yazmıyorum

]
Saat : 19:30 ( 20:30 dan sonra yemek servisi yapılmayacağı için 19:30-20:00 arası buluşma yerinde olursa herkes iyi olur)
Rezervasyonumuz yapılmış bulunmakta.
Gelelim fiyatlara...
Mekan guruplara indirim yapmayan ender yerlerden biri,bunun sebebi ise zaten indirim konusunda abartmış olmaları(indirim yaptırdığım yerler oldu ancak bundan daha iyi olmadı maalesef).Şöyle ki;
Ana Yemek + Salata veya meyve + Tatlı + Bir Alkollü ya da Alkolsüz içecek + bir bowling oyunu 9 ytl...
Normalde bilenler bilir,sadece bir el bowling bile ortalama 6-7 ytl dir.Bu sebepten yaptığım bütün çingeneliklere rağmen fiyatta daha fazla indirim yapmadılar
- wallace
- I BEN
- Özer + 1
- speedygirl şule
- ironline
- fuchs
- lodos + 1
- Mecit
- Racing İski + 3
- PHAETONW12
- Gürkay + 1
- Hedowich
- Karakız
- rots
- ceyz
- chatkut
- mehmetcalli35
- Favorii
- Hayaletfilo
- Umutus
- Acress
-
-
-
Arkadaşlar aklıma şuan bunlar geldi geleceklerden,ismini eklememi isteyen olursa yazsın,unuttuğum varsa şimdiden özür diliyorum.
Saygılar