[Manisa - MT]

valla serkanı sadık bilirdim. yanılmışım.

hooop ağır olll.hangi konuda ne yamuğumu gördün lem iski ??? okumyanda arıza var sanacak :)

benim iradem dışında gelişen bi olay varsa bi şey diyemem... ama sen bu kurduğun cümleyi bi aç istersen canım kardeşim :bounce:
yoksa yarın toplantıda alacağım ifadeni ::evil::::11122::::rantinp:::ranntign::winkwink ::belge::

Son düzenleme:
Bu Ne Yaaaaaaaa Heyyyyyy,,elde Makİnalar Cepheyemİ Gİdİyonuz,,hÜkÜmetİ Al AŞaĞi Etmeyemİ Gİdİyonuz Heyyy...

Yanliz Kiyak OlmuŞtur O Gece Haa..

AMAN AMAN NELER VARDI NELER KIYAKMI EN ALASI VARDI BE ama tabi bişilerde yapılır yarın aksam
:queen::cat::salut:

yapalım ferhat abicim MECİT kardeşimi memleketten memnun gönderelim...yarın güzel olacak inşallah ALLAH nasip kısmet ederse...

Yemİn Etttt,,serkan Abİ Çokmu Erken Gelsem Acaba..
Ya BİŞey Dİcem Benİm Okuldan Çok Samİmİ Bİr KardeŞİm Var,,bayan..

EĞer Yengemlerde Gelecekse Onuda Getİrebİlİrmİyİm.

ne demek MECİT başımız üzerine senin arkadaşın bizim kardeşimiz...saatinde bekliyoruz seni...

hadiiiiiiiiiiiiiiii çadır işi yatııııııı ben giderim yanlız çadıra nabalım abi beeeeeee :salut:

YAWWW bu lodos,favori,madbikermert bu adamların en kısa zamanda kimlik sorgulaması ve sabıka kayıtlarını bulmak lazım:mrgreen:.adamlar bi dağda bi denizde bi yerde bi gökte.kim bunlar:p kimin adına çalışır ajanmı bunlar:queen:neyse fazla üstüne gitmemek lazım bunların silahlarıda var:cyclopsan.

en iyisini yapıyorlar nerde akşam orda sabah:cat:

ALIRIM İFADENİ ONA GÖRE AAAAAAAA:queen::queen:

Son düzenleme:
EVET,,BUGÜN AYIN 11'i VE TAM 5 GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM,,KİMSELER BİRŞEY YAZMIYOR..

HERKESTEN BUNUN SEBEBİNİN NE OLDUĞUNU TEK TEK YAZMASINI İSTİYORUM..MAZERET DEĞİL,GEÇERLİ SEBEP İSTİYORUM..

BİRAZ FAZLA BOŞ BIRAKTIK BURALARI,,HOŞ DEĞİL ARKADAŞLAR..

hakketen bugün ayın 11 i demekki gölet ortamı hala hafızalarında baksana mecit daha cıkamadılar gün yüzüne titreyın ve kendinize gelin :queen:

hakketen bugün ayın 11 i demekki gölet ortamı hala hafızalarında baksana mecit daha cıkamadılar gün yüzüne titreyın ve kendinize gelin :queen:

VALLAHA ABİ AKILLARINDA GÖLETMİ BAŞKA BİRŞEYMİ VAR BİLMİYORUM AMA,,KIZIYORUM MANİSA MT'YE..ÇOK BOŞLADILAR ÇOKK...

ya arkadaşlar harbiden nerelerdesiniz? beş gündür kimsecikler yazmamış. site mi çöktü ne?

yahu bakıyorummm forumda bizden kimseyokk yazasım gelmiyorr
sizsiz yaşam anlamsız geliyorrrnapayımm az gezinnn:mrgreen:

cnm cok sııkkın oldugu ıcın giremıyorumm
sınavlar bitti notların açıklanması benı öldürüyoo
2 tane büte kaldıkk morellerr bozuk
kusura bakmayın manısa

iskender abı ne zaman alıyozz makına sana

45ha2861 hoş geldınn kardesss

arkadaşlar sizin sesiniz soluğunuz çıkmıyor bu aralar, hayırdır? hadi iyi haftalar herkese

3-4 gündür işilerimle ilgili olağandışı bir hareketlilik içindeydim, bulabildiğim boş zamanlarıda uyumakla değerlendiridim arkadaşlar ama fırsat buldukça görüşüyor buradaki tayfa (wallace bilir) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar