slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak![]()
yaw manisa sayfasında hafta sonu tık yokherkez meşkül geziyo valla :bounce:
slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak[/QUOTulen sen benim işi unutma ağzımıza bal sürdün taaa kıbrıstan yoksa gelince kurtulamassın elimden ferhat :bounce:
kardeşim valla bize çalışıyoruz diyorlar ama millet arazide eminim. mangalın kokusu buraya kadar geldi. sanırım yanında da beylerbeyi var kesin lodosun işidir bu
murat'ım dürtüp duruyon ama otelde soracam hesabını sana
olm ne getiriyosun aklına eşeğin karpuz kabuğunu :cherry:
slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak[/QUOTulen sen benim işi unutma ağzımıza bal sürdün taaa kıbrıstan yoksa gelince kurtulamassın elimden ferhat :bounce:
murat'ım dürtüp duruyon ama otelde soracam hesabını sana
olm ne getiriyosun aklına eşeğin karpuz kabuğunu :cherry:
sor kardeşim benim hesabımı yeter ki sen sor.
AAAA motorsuz bir iski düşünemiyorum ne zaman sattın motoru ? hepinizi çok özledim Ayvalıkta buluşuruz İnşallah.
bende demirci/manisa dan memleket buram buram burnumda tütüyor 2yıldır gidemedim.bu yaz gitcez inşeallah.hepinize merhabalar.istanbul başakşehir de oturuyorum.
slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak![]()
günaydın manisa. herkeze hayırlı sabahlar:cat:
sohbetimize ortak olman için her zaman manisa-mt sayfamıza bekleriz.ayrıca memleketine gittiğinde fotoğraflayıp bu sayfalardada paylaşabilirsin memleketimizin her köşesi, ayrı bir güzel :wiinkk:
lodos müsait bir zamanda resim eklerim ,sık kulanılanlara ekledim bile linki,
günaydın dayıcım..naber yahu??
Yanımdan geçerken bi korna çal. Kızlara bakmaktan dünyanı görmüyosun keçi.
abooo iski gürkay neler oluyor abicim burada.
evet edelim kardeşim ama kim edecek onu kararlaştıralım.
yaw yok bişi be wallace'm.iskiyi bilmiyonmu şakacı:silent:herkezi kendi gibi sanıyo bu aralar:cyclopsan tedavi edelim onu ayvalıkta kurtulsun bu meret hastalıktan:queen:
Ya valla Rahmi Abi uğraşılmaz bunlarla. Adamı dakikada yerler. Aman gürkaya yem olmaktansa...