[Manisa - MT]

slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak:)

Dayıcım Sana Yarın Para Yollucam,,okuldan Bir Arkadaşla..ilk Taksiti..
Bu Iddaa Bayi Varmış,,oraya Takılıyor..ama O Seni Bulcak..

slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak:)[/QUOTulen sen benim işi unutma ağzımıza bal sürdün taaa kıbrıstan yoksa gelince kurtulamassın elimden ferhat :bounce:
kardeşim valla bize çalışıyoruz diyorlar ama millet arazide eminim. mangalın kokusu buraya kadar geldi. sanırım yanında da beylerbeyi var kesin lodosun işidir bu

murat'ım dürtüp duruyon ama otelde soracam hesabını sana
olm ne getiriyosun aklına eşeğin karpuz kabuğunu :cherry:

slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak:)[/QUOTulen sen benim işi unutma ağzımıza bal sürdün taaa kıbrıstan yoksa gelince kurtulamassın elimden ferhat :bounce:

murat'ım dürtüp duruyon ama otelde soracam hesabını sana
olm ne getiriyosun aklına eşeğin karpuz kabuğunu :cherry:

sor kardeşim benim hesabımı yeter ki sen sor.

selamlar arkadaşlar manisadan sedat ateşparçası(otopark) MT nin toplantıları ne zaman yapilio mail atabilirmisiniz [email protected]
:bounce:
45 ky 179

ooooo mecit nabion bilader
:bounce:

Son düzenleme:
AAAA motorsuz bir iski düşünemiyorum ne zaman sattın motoru ? hepinizi çok özledim Ayvalıkta buluşuruz İnşallah.

Rahmi Abi yapma gözünü seveyim. Gazlıyosun beni. Valla bizlerde sizleri çok özledik. Semra Ablama selamlar. Ayvalıkta görüşürüz.

bende demirci/manisa dan memleket buram buram burnumda tütüyor 2yıldır gidemedim.bu yaz gitcez inşeallah.hepinize merhabalar.istanbul başakşehir de oturuyorum.

Vay hemşo. Hoş gelmişsen?

slm millet
ada mahkumu
kıbrıstan sesleniyoooooooo unutunuz bu garip askeri vallahi yanlız bir geleyim hesabım kotü olacak:)

Bu yaz Kıbrıs'a tatile gideceğim.:flower:
Sen feryat a devam:cherry:

günaydın manisa. herkeze hayırlı sabahlar:cat:

Yanımdan geçerken bi korna çal. Kızlara bakmaktan dünyanı görmüyosun keçi.

Son düzenleme:
sohbetimize ortak olman için her zaman manisa-mt sayfamıza bekleriz.ayrıca memleketine gittiğinde fotoğraflayıp bu sayfalardada paylaşabilirsin memleketimizin her köşesi, ayrı bir güzel :wiinkk:

lodos müsait bir zamanda resim eklerim ,sık kulanılanlara ekledim bile linki,

Son düzenleme:
yaw yok bişi be wallace'm.iskiyi bilmiyonmu şakacı:silent:herkezi kendi gibi sanıyo bu aralar:cyclopsan tedavi edelim onu ayvalıkta kurtulsun bu meret hastalıktan:queen:

İskender sen en iyisi acilen motor al yoksa kaçamazsın bunların elinden. baksana sacayağı oldular bile :queen:

Ya valla Rahmi Abi uğraşılmaz bunlarla. Adamı dakikada yerler. Aman gürkaya yem olmaktansa...

Ya valla Rahmi Abi uğraşılmaz bunlarla. Adamı dakikada yerler. Aman gürkaya yem olmaktansa...

kardeşim düşenin dostu olmaz derler. sen de dilimize düştün yandın ki ne yandın. Hoş akhisar'ın gururuydunuz motosiklet nette, şimdi KA yış attınız.:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar