[Manisa - MT]

hayırlı akşamlar abe...sabah şeriflerin hayır olsun :queen:

KAtıla KAtıla gül nerye KAdar wallacem...ara sıra hüzünlenmek lazım biraları KApıp yudumlamak lazım efKAr dağıtmak lazım :p:p

Haklısın KArdeşim KAn ağlar bazen içimiz O yüzden KApıp şişeleri inmek lazım derinlere. KAsk falan da yalan oldu takmak lazım o emniyet kemerini.
(ne dedim bilmem artık sırf iskiye gıcıklık olsun diye yazdım KA tılmayanlar KAtılmasın)

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut, lodos

birileri KAfamızı kırmazsa iyidir wallace..gerçi serKAn abim korur bizi :p

ka ka ka. ulenn madara olduk behhh. murat abicim ayvalıkta hiç şansın yok. aykut senin de tabi.

:farao: iski sıranı bekle :farao:

benden kalanlar ile meşgul olursun :cherry:

ne o Aykut tırstınmı ? sen merak etme Lodosu bana bırak. Onu ben hallederim iski de sana kalıyo, :mrgreen:

rahmi abi saol valla ben zaten lodostan korkuyorum elinin tersi sert olabilir :p:p iski melek gibidir kıyamaz bana zaten:cherry: geleim ben en iyisi geziye o zaman :bounce:

Kardeşim ateş olsanız ne olur be. sizden mi korkacağız be. Lodos olmuş imbar iski olmuş viski.

murat ! bu savaş demek :bounce:
motosikletinin benzin deposuna kesme şeker atacağım :cherry:

murat ! bu savaş demek :bounce:
motosikletinin benzin deposuna kesme şeker atacağım :cherry:

Lodos kesme şeker biraz zor erir, sen en iyisi toz şekeri biraz da kükürtle karıştırıp öyle at depoya. toz şeker daha çabuk eriyeceğinden netice çabuklaşır . bu arada kükürt de yanıcı patlayıcı olduğundan buji çakınca infilak eder. bu arada Murat gider wallece kalır.

Muratcım nasıl dost tavsiyesi. seni ne kadar severmişim beaaa:queen:

Lodos kesme şeker biraz zor erir, sen en iyisi toz şekeri biraz da kükürtle karıştırıp öyle at depoya. toz şeker daha çabuk eriyeceğinden netice çabuklaşır . bu arada kükürt de yanıcı patlayıcı olduğundan buji çakınca infilak eder. bu arada Murat gider wallece kalır.

aboooo rahmi abicim sen kimya veya fizikmi okudun bunları nerden biliyon bukadar:silent:sizden gözüm korktu.valla EİNSTEİN gibi adamsın :queen:

dedem ellerinden hürmet ile öperim ,ablama çok selamlar sarımsaklıda görüşmek üzere ''kesmeşeker konusunu bilahare görüşelim'' :)

bende manisa saruhanlıdanım yani 45/5 herkese selamlar

kardeşim hoşgeldin :rendeer:

LODOS benim bünye alışık çaya şekere. motoru da eğittim. şeker, çay döner, adana, votka, rakı, beyaz peynir çıpura ve roka koysan bile çalışıyor titrek. bi tek alabalıkta sıkıntısı var onda da tekleme yapıyor.:mrgreen: O yüzden şekerpancarı atsan bile banamısın demez.

LODOS benim bünye alışık çaya şekere. motoru da eğittim. şeker, çay döner, adana, votka, rakı, beyaz peynir çıpura ve roka koysan bile çalışıyor titrek. bi tek alabalıkta sıkıntısı var onda da tekleme yapıyor.:mrgreen: O yüzden şekerpancarı atsan bile banamısın demez.

Muratım kopardın beni sabah sabah yaaa az sonra yola çıkıcam buluşma yerinde görüşmek üzere:queen::queen::queen:

slm mt ailesi geziniz güzel olmuş fotolardan gördüm kadarıyla :pr: tabi bensiz bi ayvalık sahilinde bir kaç foto falan beni firarmı etirceniz siz kaolmış şunun surasında 266 vala bitmez dimi hadi kendinize iii bakın sizleri cok özledim ben bir garip askerim işim gücümdür yat düdük kalk düdük vatan borcudur yapacak ve diyecek bişey yok herşey vatan için diyorum ve sizler için burdayım kib

manisa akhisar ayvalıkta bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Kardeşlerim bitanesiniz.

daha yeni yeni kendine geliyo manisa wallace.herzaman beraberiz kardeşim ne demek:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar