Sübap şimi?

Selamlar; yamaha ve hondaya sübap şimlerinden sordum stoklarında olmadığı söylediler 7.48 mm sübap şimlerinden nerede bulabilirim?

Yakın zamanda ahl marka farklı boyutta set olarak amazon com tr de vardı yurtdışı sipariş işleride kaldırılınca servis dahil sorduğum çoğu yerde yoktu...

Elinde olup değerlendirmek isteyen olursada talip olurum...

Önemli bir parçanın stoklarda olmaması hayret edici, servislerden sipariş geçildiğinde 1.5 ayda yurt dışından gelmesi gerekir.

Bir konuda @Nikkfurie abim tornada şim ürettirdiğini bahsetmişti...

Motosikleti
1190 ADV
Selamlar; yamaha ve hondaya sübap şimlerinden sordum stoklarında olmadığı söylediler 7.48 mm sübap şimlerinden nerede bulabilirim?

Yakın zamanda ahl marka farklı boyutta set olarak amazon com tr de vardı yurtdışı sipariş işleride kaldırılınca servis dahil sorduğum çoğu yerde yoktu...

Elinde olup değerlendirmek isteyen olursada talip olurum...

İhtiyacınız olan boyutu belirlerseniz daha uygun fiyatlı bulma şansınız olur. Özel servislerde vs mutlaka vardır.
Set olarak alırsanız örnek veriyorum içinde 50 tane şim olur, siz toplamda 7-8 tanesini kullanırsınız. Diğerlerine boşa para vermiş olursunuz.

7-8 tane minicik parçayı yapacak tornacı vs çıkarmı bilmiyorum ama hassasiyetini iyi ayarlasalar bile sertlik için özel işleme girmesi gerek.

Kendiniz uğraşmayın bence, verin düzgün bir servise... onlar yapsınlar supap ayarlarını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar