Metey bu geziyi düzenlediği için tekrar teşekkür ediyorum.Sağolsun Özgür'de bizimle geldi ve çok güzel bir gezi oldu.Yanlız yollar belli bir yerden sonra berbattı,gitmek isteyenler bunu dikkate alsın.Ha gidince ne karşılıyor sizi?:resimlerde manzarayı görüyorsunuz ama gerçeği daha bir manyak.Ne olursa olsun gidin görün derim:cat:.
Çok teşekkür ederim Özkan'cım.Valla aldığım dönemde kazalarda baya arkadaşımızı kaybettiğimiz için elim başlık açmaya gitmedi.Ama model başlığı açıp bilgi vericem Malaguti hakkında.
dalyan,yol hakkaten iğrençti yani:cherry:.Kumbağ'dan sonrası sanırım,yağmurdan selden yollar kaymış falan,dozerler yeni düzeltiyodu yolu.
Coşkun kardeş herzaman gideriz,gönüller bir olsun yeter.Metehandrosumuzun spontane gelişen gezilerinden biri daha
!fakat iyi ediyo,yoksa ben hepten eve kapanıcam.
Yani düşün abicim,Benim boy 175cm kilo 90! Sen düşün Mete'cimin kalıbını:cherry:.
waay oğuz abim malakutili olmusss deer kardesimde kimko yapmıs hayırlı olsunn hic haberimizde yoktekerinize sağlık metehan abi
Çok teşekkür ederim Özkan'cım.Valla aldığım dönemde kazalarda baya arkadaşımızı kaybettiğimiz için elim başlık açmaya gitmedi.Ama model başlığı açıp bilgi vericem Malaguti hakkında.
Agacım valla helal olsun çok berbat bir yoldur orası![]()
dalyan,yol hakkaten iğrençti yani:cherry:.Kumbağ'dan sonrası sanırım,yağmurdan selden yollar kaymış falan,dozerler yeni düzeltiyodu yolu.
neyse beyaz donla denize giriş resmi eklememişsiniz ya oda yeter :mrgreen:
organize işler bunlar
kolay gelsin hiç habarımız olmadı eylemden![]()
Coşkun kardeş herzaman gideriz,gönüller bir olsun yeter.Metehandrosumuzun spontane gelişen gezilerinden biri daha
kanka çok kalıplı çıkmışsın,resimler çok hoş özellikle siyah beyaz olanlar nostalci yapmışsınız,tekerinize sağlık kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yani düşün abicim,Benim boy 175cm kilo 90! Sen düşün Mete'cimin kalıbını:cherry:.