Malaguti&Honda&Kymco Çetesi Uçmakdere Keyfi...

Metey bu geziyi düzenlediği için tekrar teşekkür ediyorum.Sağolsun Özgür'de bizimle geldi ve çok güzel bir gezi oldu.Yanlız yollar belli bir yerden sonra berbattı,gitmek isteyenler bunu dikkate alsın.Ha gidince ne karşılıyor sizi?:resimlerde manzarayı görüyorsunuz ama gerçeği daha bir manyak.Ne olursa olsun gidin görün derim:cat:.

waay oğuz abim malakutili olmusss deer kardesimde kimko yapmıs hayırlı olsunn hic haberimizde yok :) tekerinize sağlık metehan abi

Çok teşekkür ederim Özkan'cım.Valla aldığım dönemde kazalarda baya arkadaşımızı kaybettiğimiz için elim başlık açmaya gitmedi.Ama model başlığı açıp bilgi vericem Malaguti hakkında.

Agacım valla helal olsun çok berbat bir yoldur orası:)

dalyan,yol hakkaten iğrençti yani:cherry:.Kumbağ'dan sonrası sanırım,yağmurdan selden yollar kaymış falan,dozerler yeni düzeltiyodu yolu.

neyse beyaz donla denize giriş resmi eklememişsiniz ya oda yeter :mrgreen:

organize işler bunlar:)

kolay gelsin hiç habarımız olmadı eylemden:p

Coşkun kardeş herzaman gideriz,gönüller bir olsun yeter.Metehandrosumuzun spontane gelişen gezilerinden biri daha:)!fakat iyi ediyo,yoksa ben hepten eve kapanıcam.

kanka çok kalıplı çıkmışsın,resimler çok hoş özellikle siyah beyaz olanlar nostalci yapmışsınız,tekerinize sağlık kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yani düşün abicim,Benim boy 175cm kilo 90! Sen düşün Mete'cimin kalıbını:cherry:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat:

yav artık eski hitleri alamıyorum...efsaneydik kestane olduk...:pşimdi şu kartepeyide yükleyim üzerimdeki yük kalksın...

Beni unuttunuz,yeni gelenler tanımıyor
du kendimi hatırlatayım diyorsun yani:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
üçlüye bak üçlüye birbirinden tehlikeli gezi konusunda:p,gezi yapmak için bahane arıyolar,ve bulmuşlarda resimler çok güzel güzel eğlenmişiniz bende turdayım şuanda elazığdayım yağmurdan çıkamıyom 4 gündür:):) resimler için teşekkürler profesyonel istanbul çocukları:p:p

uçmak dereye gitmişiniz ama tabelasını koymamışınız affınıza sığınarak oda benden olsun.

Son düzenleme:
üçlüye bak üçlüye birbirinden tehlikeli gezi konusunda:p,gezi yapmak için bahane arıyolar,ve bulmuşlarda resimler çok güzel güzel eğlenmişiniz bende turdayım şuanda elazığdayım yağmurdan çıkamıyom 4 gündür:):) resimler için teşekkürler profesyonel istanbul çocukları:p:p

uçmak dereye gitmişiniz ama tabelasını koymamışınız affınıza sığınarak oda benden olsun.

Ümmet abi gene tamamladın eksiği .:cat:
Paylaşımın için sağol Mete Güzel bir gezi olmuş. :rendeer:

cok güzel bir gezi abi devamini bekleriz:rendeer:

devamı dün oldu rumeli kavağındaydık...:p bugünde öğümce yapıcaz kısmetse...adama mesaj attım uyansın diye..ben uyandırıyorum valla...:p

ya abi mevzu şu...gezi fotolarını inan içinde sen yoksa bakasın gelmiyor gerçek olan bu...yani seni beni tanıyan yoksa kimse bu güzelliklere dalmak istemiyor...bende başkalarının gezisine eğer tanımıyorsam pek bakasım gelmiyor...herkesin yıllardır gördüğü gezdiği yerler sadece kadraj ve başroller farklı gibi düşün...yoksa beni biliyosun destan yazmışım veritabanına...:p

üçlüye bak üçlüye birbirinden tehlikeli gezi konusunda:p,gezi yapmak için bahane arıyolar,ve bulmuşlarda resimler çok güzel güzel eğlenmişiniz bende turdayım ]

eyvallah abi...ben o scooterlarla o yollara girmezdim ama maşallahları var...

Ümmet abi gene tamamladın eksiği .:cat:
Paylaşımın için sağol Mete Güzel bir gezi olmuş. :rendeer:

senide bekleriz dostum...bana yakınsın biraz daha kaynaşsak ben senide ararım gelirmisin diye...ama sen bi ekibe takılmışsın gözün başka kimseyi görmüyor...:wiinkk:komşunu bile...:p

Ayıpsın abi tanışırız tabikide bir dahaki geziye telefonlaşırız.ogün çalışmazsam gelirim.:cat::rendeer:profilimde yazıyor cebim abiciim.:wiinkk:He ya komşuyuz tabii..:rendeer:

Sorma be abi,adamdaki kalıpla içinde ruh arasında bir fark varki sorma:cherry:.Hemende bi kaprisler falan yapıyor inanmazsın valla:).Kimse yazmadı diye dükkanı kapattırmıştı Metehandrosum:mrgreen:.Allah'tan yönetim terslik yapmadıda tekrar açtı başlığı.Yoksa kendimizi görüp yazı yazamayacaktık.:)

Bana kalsa devamlı gaz açarım:cherry:,Mete bana uymuyoda fotoğraf çekiyo Allah'tan.Yoksa buralara gittiğimiz bile belli olmayacaktı abicim.:cherry:Eline sağlık fotoğraf için.Ayrıca yolun açık olsungezilerinde.

Ayıpsın abi tanışırız tabikide bir dahaki geziye telefonlaşırız.ogün çalışmazsam gelirim.:cat::rendeer:profilimde yazıyor cebim abiciim.:wiinkk:He ya komşuyuz tabii..:rendeer:

tamam dostum ararım seni...

Sorma be abi,adamdaki kalıpla içinde ruh arasında bir fark varki sorma:cherry:.Hemende bi kaprisler falan yapıyor inanmazsın valla:).Kimse yazmadı diye dükkanı kapattırmıştı Metehandrosum:mrgreen:.Allah'tan yönetim terslik yapmadıda tekrar açtı başlığı.Yoksa kendimizi görüp yazı yazamayacaktık.:)

Bana kalsa devamlı gaz açarım:cherry:,Mete bana uymuyoda fotoğraf çekiyo Allah'tan.Yoksa buralara gittiğimiz bile belli olmayacaktı abicim.:cherry:Eline sağlık fotoğraf için.Ayrıca yolun açık olsungezilerinde.

bugünde teker Karaburuna döndü...120 km devirmişim abi...İstanbul içi çerez geziler bunlar...:)

tamam dostum ararım seni...

bugünde teker Karaburuna döndü...120 km devirmişim abi...İstanbul içi çerez geziler bunlar...:)

Benimki biraz daha fazla,Üsküdar'dan 4 Levent'e gelişle birlikte 150km yapıyor.:)Hani ayrılırken kopar dediydin ya,önüme palio çıkmasaydı herhalde 160'ı görüyodum:cherry:.Çünkü yavaşlamaya başladığımda ibre 150'ye doğru düşüyodu:p.Aman çocuklar bana uymayın,ne yaptığımın farkında değilim bu ara.Sonra 90-100 devam ettim zaten:cat:

Benimki biraz daha fazla,Üsküdar'dan 4 Levent'e gelişle birlikte 150km yapıyor.:)Hani ayrılırken kopar dediydin ya,önüme palio çıkmasaydı herhalde 160'ı görüyodum:cherry:.Çünkü yavaşlamaya başladığımda ibre 150'ye doğru düşüyodu:p.Aman çocuklar bana uymayın,ne yaptığımın farkında değilim bu ara.Sonra 90-100 devam ettim zaten:cat:

Karaburunda fethedildi...bilmem kaçınkez tabi...:p

be mübarek adam seni tutabilene aşk olsun...:p benimde senat aşkım fotoğraf aşkım yüzünden senide yavaşlattık kusura bakma...

Karaburunda fethedildi...bilmem kaçınkez tabi...:p

be mübarek adam seni tutabilene aşk olsun...:p benimde senat aşkım fotoğraf aşkım yüzünden senide yavaşlattık kusura bakma...

Ya Mete o gök gürültüsü nedeniyle biraz tırsıngen olup acele ettirdim seni asıl sen kusura bakma:cherry:.

F54

vay köftehor mete sen hayat ta tanıdığın en adi en dandik adamsın hani senin motoru ıslatıyorduk:p
len honda değil mi gene ıslatamadan pert edersin o motoru sana honda dayanmıyor aga gel sana ybr alalım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar