Sitede bu motoru alan hepi topu iki kişisiniz ve ikniz de aldığınız gibi satıyorsunuz. Niye ki?
muratcım benim ikinci motorumdu zaten, zat150'nin üzerine vitesli öğreneyim-pratik yapayım diye almıştım. bence zat150 daha keyifli, daha konforlu... motorların hiç biri turşuluk değil onun için ikisi de fiyatını bulursa satılık, bulmazsa keyifle binmeye devam ederim, yoksa aman aman satılsın diye bir derdim yok.
patlağı-çatlağı olsa önce ben yazarım bu sitede, neticede keeway de motomax 'da babamın oğlu değil. bilen bilir honda activa'dan ve beceriksiz honda servislerinden ne çekmiştim, hepisni de forumlarda yazmıştım. millet honda yı cennetten çıkma sanmasın diye...
vitesli aleminde geçtiğmiz haftalarda f650GS, f650dakar, gs1200 ve gs1200 adventure kullanma fırsatım oldu.
yine bana göre f650 tırt bi makine, en az keeway kadar titreşimli, öyle aman aman atak bi makine de değil. 80km/h ile giderken herbi tarafı yeldir yeldir. utanmadan 20 milyar para istiyorlar....

r:
ammaaaa bir de gs1200 varkiiiiiiii, "motor" :queen: . vitesli olacaksa böylesi olmalı, gerisi arasında atla deve fark yok.
yani zealasun mu, keeway mi, ybr, cbf150 , jinlun mu bunlar arasında "bi dünya" fark yok, bütçeye uygun olanı-servisine güvendiğinizi alın derim.
bu arada insane kardeş, resimler için teşekkür ederim. havalar yağışlı diye iki motorda garajda yatıyor...