Cbf 150 nin fiyatı arkadaşın dediği gibi ybr den düşük olacakmış ve duyduğum kadarıyla 3.250 ytl bence bu fiyata alınabilecek bir motor cbf 150.
Gelelim bizim kursun speed'ine 2700km ye geldi gerçektende mekanik aksamda bir sorun yaşamdık (acemi kursiyerler binmesine rağmen)
Vites kolunu değiştirdik, yan ayaklığı sabir yaptık, iki defa farı kesti, far ampulünü değiştirdik, ön dişiliyi değiştirip 15 ken 16 dişli taktık, son hız olarak 90km yi 9 bin devirde geçmiyordu şimdi 100km gördüm ama hala adam akıllı bir test edemedik. Kilometresini iki ayrı motorla ölçtük biri kymco diğeri ybr kymconunkiden az gösteriyor ( kymco nunki hatalı:mrgreen: ) ybr ile birebir aynı devirleri bile.:rendeer:
Arka amortisörler hidrolik yapılmış ayarlanmıyor gibi gözüksede arkadaşla birlikte altında plastik kapaklar bulup çıkarınca bizi orada bir sibop karşıladı demekki hava ile ayarı yapılıyor ama hava değerlerini bilmediğimiz için basamadık, şuan için biraz zayıf kalıyor iki kişi dibe kadar vuruyor amortisörler.:queen:
Parasına göre bir motor, ben çok uzun süre ybr de kullandım ondaki rahatlığı bu motorda bulamdım ama bu paraya alınabilecek en iyi çinli:cat: