PcKopatGhostRider' Alıntı:abijim makine güzelde gidon biraz garip gibi geldi bana?_ yani çokmu geniş?_
hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin...:cat:BOO_74' Alıntı:yok be abicim, zat150 den sonra gayet dar geliyor bana....![]()
batuhan35' Alıntı:hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin...:cat:
ya senın bana bır gezi sözün vardı..! yanlış mı hatırlıyorum....![]()
Jazzbass' Alıntı:Boo_74, dostum sendede sabah zor çalışma oluyormu? bu sabah ben zor çalıştırdım motoru cikleyi açtım ateşledim gaz verdim bi süre çalışmadı sonra çalıştı gazı bırakınca stop etti. Sonra sorun çıkmadı. Birde motorun aşşasında bir musluk var. Bana satıcı o musluk en yukarda iken karbüratore benzin gittigini, ortada yedek depo, en aşşada benzinin karbürotor e gitmediğini söyledi. Şöyle teknik bi yorum yapabilirmisin ben daha yeniyim de.. Şimdiden teşekkürler
Buda resimleri
hani resimler ???
fitesli aleminin cilveleridir bunlar, gazını-jiklesini-motor sıcaklığını düzgün ayarlamazsan kolay çalışmaz. zamanla elin alışacak. ben de bezen mecburen yolda jikle az açık gidiyorum, yoksa durunca ya da debriyaj manetini çekince stop ediveriyor.
muslukla ilgili kullanma klavuzuna bak, "0 " şekli normal depo kullanımı "U" şekli yedek depo demek.
batuhan35' Alıntı:ya bırsey sormalıyım ben sana aylar once PM den mesaj attım gezı ıcın
kardesın cevap verdı senın askerde oldugunu soylemıstı yanlış mı hatırlıyorum..???:silent:
unutmadan yenı motorun nasıl...??
bende motoru degıstırmeyı dusundum ama benzın fıyatları ıyıce uctu 150cc
den sonrası bıze haram gıbı gorunuyor....:mrgreen: ne dersın.??
pardon yaaa...:queen:BOO_74' Alıntı:batucum ben askerliğimi 8 sene önce yaptım, :silent: bi karışıklık oldu herhalde..![]()
Jazzbass' Alıntı:Buda resimleri
![]()