Macar Işi Ybr Kewaay Speed 150

Arka fren yağı göstergesinin lower düzeyine indiğini görünce dün servise bir uğrayım dedim. Ustaların ikisini esnaf olduğumdan dolayı tanıyorum ve direk ilgilenmeleri çok hoşuma gitti. Neyse fren yağının kolay kolay bitmeryeceğini ve daha idare edeceğini söylediler. Viteslerin geçişinde özellikle 2-3 3-2 arası sorunlar yaşıyordum. Freni şanzımana aktaran ince çubukta iki oynama yaptı şuan daha rahat. Ve uzun kısa farların sol sinyal lambası düğmesinden de değişebileceğini öğrendim. Şuan 2200km deyim ve herşey normal :cat:

Ve uzun kısa farların sol sinyal lambası düğmesinden de değişebileceğini öğrendim. Şuan 2200km deyim ve herşey normal
:cat: :cat: :mrgreen:
5700km de motor kilitledi, piston kolu kırılmış, tüm bakımları zamanda yapıldı ve yağlamada falan hiç bir sorun yokken.
Ustalar malzemede oluşabilecek bir hatadan dolayı (çapak, döküm hatası vb...)
olabileceğini söylediler. Saolsun motomax'tan uğur Bulut bey bizzat ilgilendi ve garantiden değişti parçalar.

arkadaşlar sizce keeway speed 150 yi üretirken neden arka fren disk yaptı?
yamaha bile kampana yapıyorda o niye yapmadı bence işin ucu rekabet.. sizce

Arkadaşlar galiba aranızda Speed i en eskiten kullanıcılardan biriyim :) 4000 km ye geldim

İki kere kaza yaptım ama allaha şükür bişeyim yok :queen: Tabi motorunda çok bişeyi yok allahtan :cherry:

Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.

1- Speed e kesinlikle ama kesinlikle Shell V-Power 100 Oktan benzin koymayın sibop eğiyor.
2- Bir depo benzinle 450 km rahat yapıyorum, ki bu bence muhteşem.
3- Eğer maddi durumunuz müsade ediyorsa lastiklerini hemen hiç düşünmeden değiştirin. Çünkü iki kazamıda kayarak yaptım (gerçi ilkinde yola yağ dökülmüştü:)) Ben şu anda Pirelli kullanıyorum ve son derece memnunum.
4- Motoru bide şöyle 3000 den sonra kullanınki zevkini alın :) (Çok farkediyor)
5- Motor 115 km/h ı geçmiyor, ancak rampa aşağı 120 km/h a yaklaşıyor.
6- Vites pedalının arkasını taş motoruyla kestim ve ön tarafta kalan kısmı 2-3 diş aşağı aldım, vitesler şimdi daha rahat geçiyor.
7- Motorun sinyal ve aynasını kırmamaya dikkat edin, çünkü bulunmuyor. Uydurma bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama ben yaptırmadım, tek sinyalim eksik, tek aynam çatlak geziyorum :)

Umarım Speed kullanıcılarına benimde bir faydam olmuştur.

Kazasız sürüşler, Tekerlekleriniz Asfalttan Ayrılmasın.

Saygılar,

Gokcell

speed150 ilginç şık bir motor, sitede kullanan bir ben kaldım galiba...

motor 2-3 aydır kapalı garajda yatıyordu, aküsü dışrıda, aküyü şarj ettim taktım çalışmadı, buji kablosu oynamış, düzelttim çalıştı. bekleyen yağını değiştirip gezmeye devam. bi depo 400-450km götürüyor, ciddi ekonomik bir makine. ilk fırsatta da daha afilli bir arka lastik edineceğim. geçen sezon 1300km de bırakmıştık, bu sene rodajı filan bitiririz herhade...

motor güzel görünüyo kalitesini bilemem fakat arka disk fren biraz emanet gibi durmuş sanki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
argat sen nerdesın ya:)

ybr benzıyo evet ama kalıte olarak cokta aman aman bı fark yoktur söylıgım. artıları arka dısk kalın lastık ve vıtes gösterghesı var

:queen:
dostum bızım topıgıde ugra yaz ara sıra ama duzgun yaz:) hala kurtulamamısın anlasılan

yok yok çok oldu onu satalı değiştirmeye üşenıyorum çunku yakında yıne değişecek yeni motor alacağım onu yazarım

hadı ya sattın demek o zman porpfılındekı yazıyı sıl:) ne alıcan

bu arada konuyuda batırdık

ya bilmiyorum ki bu konuda kafam baya karışık

baya bi modele baktım

benim istediğim hem şehiriçi hem şehirdışı iki kişiyi arızasız kazasız taşıyacak bi motor e butçeler malum olunca karar vermek de zor oluyor

ençok takıldığım temiz ikinci el bi ybr yada sıfır cbf 150 oldu ama hondaya 3800 vermenin doğru olacağını düşünmüyorum araştırırken kanuni motocar 200 diye bir modele rasladım çirkinmi çirkin ama aradığım her özellik var şaşırdım kaldım bi el atsan bu hafta bu işi bitirsem önumuzdeki hafta şehırdışı yapbilirim ..

ybr onu ne yapıcaksın yaa keewaydan sona barı bbf 150 al daha iyi o motoru yakından tanıyorum bındımde baya patronun aldı ama pek bınmıyor oda:) yada gıt cbr125 al.ne bıçım baska modellerde var sonucta ama aklıma gelmıyor.regala ne dersın 250 cc cıft sılındır su sogutmalı

aman aman ne regali ne çini

para vereceğim en iyi çin malı kanuni o da belki bir ihtimsal servisi falan var diye

sen bana cbf 150 yı anlat o baraya değermi değmezmi ???

en iyi çinli kanunı olurmu abı aman sende.bbence regal. (kendımızı kıyaslamıyorum bızımkı macar):)

vala bız gecen sene almıstık sanırım 3,250 idi neyse sıfırına degermı bılmıyorum sonucta onlarında topıgı var oraya bence bı göz kulak ver konus adamlarla.ben sahsen rodajdaylen bızımkı duymasın kese:) 110 gördum. bana göre seri yanı motoruna göre.hem topluda.ama aydınlatma sıstemı cok sacma.gaz verdıgın zaman ön far yanıo bıraktıgında sonuyo:) otomatıkyapmıslar bence saglıksız.far dıgmesıde varmı yokmu hatırmalmıyorum.vıtes panelı var o hoş olmus frenler iyi idi

ama dostum bak sen keeway sahıbıydım bence bundan sonra 250 cc almaya bakderım hem uzun yol hemde artcın ıle bınıcekmısın benden sana tavsıye

alınabilecek en ıyı 250cc honda cbf250 ama o da 8000 ytl

birde kanuni tiger var ama onunda tıtreşim sorunu var

250 için sanırım 1 yıl daha beklemem gerekıyor zaten 250 den yukarısını istemıyorum ihtiyacım yok biraz lux gibi gelıyor bana hız düşkünü yada tork düşkünü değilim beni sorunsuz gezdirsin yeterli

apache tvs ye baktınmı hıc? hındıstan malı

baktım abi bakmammı tıpı çok hoş hatta bu gun tesaduf sirkecide gordum sıfırını tıp falan guzel ama o parayı cbf 150 ye vermek daha mantıklı zira servisti parçaydı problem olur bu gun olmazsa 3 sene sonra olur ikinci el değeri olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar