[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu

Gürkan abim bilgisayar işide sanat işi:p
bazı arkadaşlar bu sanatı iyi kullanıyor :queen:

Keske cekseydin gormus olurduk o sanatkar arkadasımızı :mrgreen:

Hangi sanatlarla ilgileniyormus biliyormusun :cherry:

Bilmiyor işte ne yapsın:bounce:
Her yaptıgımız sey bir sanat ama işte görebilene :p

ben görmek istiyorum :queen:

bazılarıda bilgi alıyor adres falan

ARkadaşlar,

Benim soruma cevap veren olmadı..
1- Bluetooh çalışmıyor.
2- Kablosuz internet ağını gösteren mavi lambalı gösterge arada sırada kendi kendine kapanıyor.. İnternet gidiyor ben açıyorumm...

Neden oluyor bunlar.. ??:bounce:

ARkadaşlar,

Benim soruma cevap veren olmadı..
1- Bluetooh çalışmıyor.
2- Kablosuz internet ağını gösteren mavi lambalı gösterge arada sırada kendi kendine kapanıyor.. İnternet gidiyor ben açıyorumm...

Neden oluyor bunlar.. ??:bounce:

Sorun yazılımsal veya donanımsal, görmeden kimse kolay kolay yardımcı olamaz. Çünkü bu sorunlar uzaktan çözülecek sorunlar degil. Ama şu adımları takip etmende fayda var ;
bloutotoh driverlarını kaldırıp yeniden kur, olmassa harici bir bluetoth bul ve dene. sorunsuz çalışıyor ise donanımsal bir sorun var demek oluyor.

Sorun yazılımsal veya donanımsal, görmeden kimse kolay kolay yardımcı olamaz. Çünkü bu sorunlar uzaktan çözülecek sorunlar degil. Ama şu adımları takip etmende fayda var ;
bloutotoh driverlarını kaldırıp yeniden kur, olmassa harici bir bluetoth bul ve dene. sorunsuz çalışıyor ise donanımsal bir sorun var demek oluyor.

emrullar ben burdaki bazı çakma arkadaşlara iş yaptırdım hala arıza gideremediler bide seni denesek diyorum :queen:

emrullar ben burdaki bazı çakma arkadaşlara iş yaptırdım hala arıza gideremediler bide seni denesek diyorum :queen:

abi severek yaparız senin işini:rendeer: Erhan abi pişman sanki, adamın üstüne çok gitmişsin :mrgreen: hayırdır...
en iyisi bu topaktaki herkes tükkana gelsin senin şu bilgisayarı halledelim...

:p
abi severek yaparız senin işini:rendeer: Erhan abi pişman sanki, adamın üstüne çok gitmişsin :mrgreen: hayırdır...

Sorma canım kardesim.
Adam taksimin dibinde yasıyor. ingilizce sıfır.
Dedim bir iyilik yapayımda işletim sistemini ingilizce kurayım biraz olsun geliştirir kendisini...
Ama yaranamadık.
Hayır terbiyesiz adamın tukkanına bir turist gelip takarmısın diyecek ampul avize vs. saf saf bakacak suratına...

Onun cahilligi bişi degil millet olarak rezil oalcagız... :queen:

Tarihine bakıpta demezlermi sen nasıl oluyorda BALTACI nın torunu oluyorsun diye yuzune tukururler adamın

Sorma canım kardesim.
Dedim bir iyilik yapayımda işletim sistemini ingilizce kurayım biraz olsun geliştirir kendisini...
Ama yaranamadık.
Hayır terbiyesiz adamın tukkanına bir turist gelip takarmısın diyecek ampul avize vs. saf saf bakacak suratına...

Tarihine bakıpta demezlermi sen nasıl oluyorda BALTACI nın torunu oluyorsun diye yuzune tukururler adamın

Abi en iyisi ingilizce kalsın boşver :mrgreen: iyi olmuş öyle...
Aslında Gürkan abi, ingilizceyi erken yaşta çözmüş sadece bilgisayarda zorlanmıştır, yoksa akıcı bir şekilde konuşuyor ingilizceyi...:queen:
Turistlerle iyi anlaşıyor, geçenlerde uğrayayım dedim yanına, tükkanda 5-6 turist güzel bayan vardı... sohbet ediyolardı,benim ingilizcem çok iyi degil anlıyamadım ne konuştuklarını...:p

ee hayat sartları cocuk ne yapsın..
kimse kimseye vermiyor bişi bu devirde belese :bounce:

Sorma canım kardesim.
Ama yaranamadık.

Abi en iyisi ingilizce kalsın boşver :mrgreen: iyi olmuş öyle...
Aslında Gürkan abi, ingilizceyi erken yaşta çözmüş sadece bilgisayarda zorlanmıştır, yoksa akıcı bir şekilde konuşuyor ingilizceyi...:queen:
Turistlerle iyi anlaşıyor, geçenlerde uğrayayım dedim yanına, tükkanda 5-6 turist güzel bayan vardı... sohbet ediyolardı,benim ingilizcem çok iyi degil anlıyamadım ne konuştuklarını...:p

Soparca konusmustur o ingilizce zannetmişsin :p

cerrahi efendi 2 mesajda adamları kendine benzettin bakarmısın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar