Lütfen akıl verin,yardımcı olun!

vazgeçildi

vazgeçilmiştir teşekkür ederiz arkadaşlar

Son düzenleme:
hocam öncelikle hoşgelmişsiniz :rendeer:
eyer binmeyi düşünüyorsanız takas yapın.ama takas yapıp satarım kar yaparım diyorsanız o zor.çünkü büyük motor ha dediğinde satılmaz ama araba öyle deyil.
iyi düşünün pişman olmayın.eyer motor sevdanız varsa sahibinden com a girin hem arabanızın hem motorun fiyat ortalamasını öğrenin.
şimdiden hayırlısı olsun

teşekkür ederim

Teşekkür ederim kardeş ama ben hemen satmayı düşünüyorum motorlarla ilgim yok fazla, gerçi benim araba da büyük oldugundan fazla talep yok :)

hg. bence 2 araçda zor satılıcak türden araçlar zor bir karar senin için fiyatları tam olarak bilmediğim için bişey diyemicem ama motorla ilgim yok demişsin bende ona dayanarak alma diyorum ama sadece bi düşünce yanlış anlama :wiinkk:

Moderatör
1982 model land cruiseri satmak 2001 model ZX12R'yi satmaktan daha zor bence. Modeli düşük ve ayrıca fazla benzin yakan cinsten bir araç. Ama motosikleti de anca temiz kullanılmış, km'si az ve değerinin 1000 lira altında satarsanız daha çabuk nakite çevirirsiniz kanısındayım.

Land Cruiser 1982 model ise cok daha zor satılacaktır...
Motoru al sen al :)

ayni fikirdeyim motor daha kolay gider fakat kawa degilde baska marka olsaydi daha kolay satilirdi ozellikle honda bulabilirsen daha kolay

hepinize teşekkür ederim arkadaslar, ancak kawasaki ile takas yapacak bir arkadaş çıktı o da yarın gelecek bakalım arabayı bır gorecek bız de motora bakıcaz, anlaşırsak takas edıcem galıba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize teşekkür ederim arkadaslar, ancak kawasaki ile takas yapacak bir arkadaş çıktı o da yarın gelecek bakalım arabayı bır gorecek bız de motora bakıcaz, anlaşırsak takas edıcem galıba.

keşke sendeki arac bende olsada ben takas etsem :pale:

motoru servise götüreceksiniz heralde? yani aletin makyajı, fiyakası 10 numaradır ama takas sonrası birde motorun piston değiştirmesi gerektiği falan ortaya çıkarsa... geçmiş olsun..

arkadaşlar hayırlı uğurlu olur umarım, ben bu motoru aldım, temiz. Artık elimde zx12r 2001 kawasaki var almak isteyenlere duyurulur :) herkese teşekkürler arkadaşlar!

hocam motor alınır da alınmasına bulundugun şehirde önemli satabilmen için veya bi galeriyle görüş derim önce.

Marka Kawasaki
Model ZX-12 R
Tipi Sport Touring
Motor Hacmi 1001 - 1300 cm3
Motor Gücü 176 - 200 arası
Silindir Sayısı 4 Silindir
Renk Siyah
Km 14000
Üretim Yılı 2001
Türü İkinci El
Durumu Satılık
Kimden Sahibinden
Fiyatı:14.250 (Pazarlık payı vardır)
Ön arka lastik sıfır,silikon elcikler,koruma takozları, yağ,buji v.s. bütün bakımları yapılmış,sorunsuz güçlü ve gösterişli bir makina istiyorsanız tam size göre kaçırmayın

Tel No: 0505 569 75 95 Ferhan Şahin ile iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğum şehir: Ankara'dır.

Son düzenleme:
14.250 mi

Marka Kawasaki
Model ZX-12 R
Tipi Sport Touring
Motor Hacmi 1001 - 1300 cm3
Motor Gücü 176 - 200 arası
Silindir Sayısı 4 Silindir
Renk Siyah
Km 14000
Üretim Yılı 2001
Türü İkinci El
Durumu Satılık
Kimden Sahibinden
Fiyatı:14.250 (Pazarlık payı vardır)
Ön arka lastik sıfır,silikon elcikler,koruma takozları, yağ,buji v.s. bütün bakımları yapılmış,sorunsuz güçlü ve gösterişli bir makina istiyorsanız tam size göre kaçırmayın

Tel No: 0505 569 75 95 Ferhan Şahin ile iletişime geçebilirsiniz.

Bulunduğum şehir: Ankara'dır.

iyi iyi... :cat:

:queen:

crazyboyone selam, iyi iyi derken sence fiyat nasıl uygun ve makul mu?musteri bulabilir miyiz dersin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar