Lokma takımlarını nereden alınmalı

_w_

Takım konusunda en kaliteli izeltaş tır. Ben lokma takımı ve diğer el aletlerini izeltas alıyorum. parasının hakkını verıyor.

Öncelikle öğrenci olmanız ve kısıtlı bütçenizden dolayı size mutlak surette bit pazarını tavsiye ederim. Şahsen motosikletimde kullandığım neredeyse tüm hırdavat malzemelerimi buralardan temin ettim. Bit pazarı deyince aklınıza çer-çöp gelmesin sakın. Bilakis bit pazarından bitten başka herşey var :). Şu an elimdeki alman malı alet takımlarını, kullanılmış kaliteli motosiklet malzemelerini ve daha birçok kaliteli malzemeyi çok ucuza alıp memnuniyetle kullanmaktayım. Mesela birkaç örnek vermek gerekirse; izeltaş'ın 14-15 anahtarı piyasada 15-20 tl arası. Ben bu ürünü temiz ve aşınmamış şekilde bit pazarından 3 TL'ye alıyorum, müthiş kâr ediyorum. Ayakkabı olarak; piyasada 200-300 TL'ye satılan gore-tex ayakkabıyı ufak tefek aşınmaları sebebiyle 2 TL'ye(doğru okudunuz) alıyorum, 3-5 TL masraf edip elimdeki çok kaliteli bir yapıştırıcıyla tamir ettikten sonra sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bir dağcı montunu kir-pas içinde 5 TL'ye aldım, yıkadım-hijyenledim, şu an giyiyorum ve çok memnunum. Size de mutlaka tavsiye ederim.

Bir de komple lokma takımı almak yerine, sadece ihtiyacınız olanları almanız daha ekonomik olacaktır. Ben size dünyaca ünlü hırdavat markalarını sıralayayım. Siz bu listeyle bit pazarına giderseniz kafanızda marka seçimi konusunda soru işareti kalmaz.

Liste şöyle(kaliteye göre):

1- Snap-on (Amerikan)
2- Hazet (Alman)
3- Beta (İtalyan)
4- Dowidat (Alman, 3 tane anahtarını kullanıyorum)
5- Craftsman (Amerikan sanırım)
6- Unior Tools (Avusturalya)
7- İzeltaş
8- Gedore
9- Altaş

Şu anda aklıma gelenler bunlar. Diğer arkadaşlar da katkı yapabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
set alırsan çok hata yaparsın,yapman gereken eline bir ölçü aleti alıp bütün soketleri vidaları torxları ölçmek olmalı sonra o değerlerdeki lokmaları bitsleri torxları allenleri tek tek alıcaksın yoksa setlerin içinde herzaman istediklerini bulamazsın.
Ayrıca motorlarda hem inch hemde metric vidalar soketler vardır yani karışıktır o yüzden tek tek alırsan kar edersin sakın set olarak alma.

Kalite olarak Hazet i bende duydum. İzeltaşında kalitesi de tartışılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar