arkadaşlar internette gezinirken denk geldim motoru 1 yıldır kullanmaktayım size iyi ve kotu yanlarını az cok anlatabilirim oncelikle malzeme kalitesi eh işte dedirten cinsten o satafatlı pırıl pırıl krom goruntusune cok aldanmayın parcaların kendisi saglam ama baglantı ve birleşim noktaları icin aynı seyi soylemeyecegim ilk aldığım zaman vidaları kontrol etmemiştim 2 ay icinde toplamda debriyaj kolu vidası on camurluk vidası 2 tane olmak uzere 3 vida yerinden fırladı sonra akla gelebilecek tum vidaları sıktım ve sıkıntı kalmadı. arka suspansyon biraz yumusak artcı ile kullanıldıgında camurluga sürtüyordu süspansyonu en sert konuma getirdigimde olay cozuldu ama tas gibi bir sertlik yok ortada.boyası ise cok kaliteli deilmi desem yoksa malzememi kotu desem cila mı kotu desem bilemedim en kucuk darbede boyada cizik olusma egilimi var bundan once 4 farklı motor kullandım am ilk defa boylesi bir hassasiyet gordum belki benim kuruntumdur onu bilemicem.Yakıt konusuna gelince hacmine gore ne cok nede az yakıyor gerci ben egsozu filan degistirdim biraz arttı haliyle ama onceden normal degerlerde yani cebinizde paranızı tutar

bazı modellerinde benzin gostergesi yok lambası bile yok benimki o modellerden eski usul depoyu acıp bakmanız lazım bir kere kaldım arada kontrol etmekte fayda var.Gene bazı modellerinde sanırım motrun hava beslemesi ile ilgili fabrika cıkısı bi sıkıntı var motor fazla ısınıp cok bagırıyor onuda yetkili servisi bir iki fiş sokerek cozduler ona gulsemmi aglasammı bilemedım ama en azından normal artık

konfor olarak sstandart sele sertligi ve gidon rahat ben sonradan caylak gidona cevirdim oda güzel oldu

uzun yolda sıkıntısını suana kadar gormedim sehir icinde trafikte istanbulun o 3 seritte 5 serit aracların gittigi trafikte motor bayılacak gibi oluyor ki bu aslında cok abzurt bisi olmasada olmayan alternatifleri var (hava sogutmanın dez avantajları) ilk lastikleri pert anca icine toprak doldurup saksı yaparsınız ben metzeler lastik aldım direkt suan bir sıkıntısı cıkmadı. son hız meraklısı arkadaşlar icin motor düz yolda zorlanmadan 90 100 arası gidiyor ama zorlama durumlarında max 120 diim de tavsiye etmiorum kendinden geciyor alet.