Ne dersin alınır mı. Hiç ınceleyebıldın mi. Hemşehrin bir arkadaş var, ya 98 vıragı alacak yada sıfır bundan. Vırago dağa ucuz tabi. Ne dersin?Güzel motosiklet. Şeytan diyor al ikinci motor olarak dursun köşede![]()
Ne dersin alınır mı. Hiç ınceleyebıldın mi. Hemşehrin bir arkadaş var, ya 98 vıragı alacak yada sıfır bundan. Vırago dağa ucuz tabi. Ne dersin?Güzel motosiklet. Şeytan diyor al ikinci motor olarak dursun köşede![]()
Ne dersin alınır mı. Hiç ınceleyebıldın mi. Hemşehrin bir arkadaş var, ya 98 vıragı alacak yada sıfır bundan. Vırago dağa ucuz tabi. Ne dersin?
Güzel motosiklet. Şeytan diyor al ikinci motor olarak dursun köşede![]()
Ben kardesi rks cruiser 250 yi bunun enjeksiyonlusu diye aldim, duruyor
Gec karsisina, cayini demle, seyret![]()
Seyirlik eyvallah hoş motor. Özellikle V motor bloğu çok hoşuma gidiyor. Benim asıl öğrenmek istediğim sabah ilk çalıştırdığınızda zongseng deki gibi gaza dokunur dokunmaz stop ediyor mu?
Ev iş yeri arası 2 km. Sabah Pulsar ı orta hespasında çalıştırırım, kask eldüven giyene kadar yaklaşık 15 saniye sonra yola koyulur fıtı fıtı yoluma devam ederim. V motor 250 liklrde bunu yapabiliyor muyuz? 2 km lik mesafe gitmek için her sabah motor üstünde 5 dakika ısınmasını beklemek istemem.