Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta salı 2014 model Lf250 b almış bulunmaktayım. Asıl Yamaha Dragstar 250 almak istiyordum ancak sezonun başlamasıyla fiyatları 10.000tl gibi rakamlara çıkınca başka alternatifleri aramaya başladım. Aradığım ilk özellik V motor olmasıydı. İlk önce Hyosung Gv250 düşündüm. Distribütör değişikliği sırasında yeni gelecek motorların fiyatının daha makul seviyeye ineceği umudu ile bir süre bekledim ancak fiyatta bir değişiklik olmayınca Gv250'yi eledim. Daha sonra görünümünden dolayı RKS Blackster 250 d düşündüm ve bayii aradım 2015'te gelmeyeceğini öğrenince o da elenmiş oldu. Mezarkabulp hocamın yazılarının da etkisi ve diğer Lifan modellerinin genel olarak olumlu yorumları nedeniyle Lf250 b almaya karar verdim. Hatta bayiye ücreti ödeyip evrakları aldığımda daha motoru görmemiştim bile. Ruhsat ve plakayı kendim çıkarttım. Akşam motoru teslim aldım, sabah işe araba ile giderken daha evden 1 km uzaklaşmışken kaza yaptım (sanırım üzerine kuma gelmesine sinirlendi) Şu ana kadar 200 km yol yaptım. İlk motorum ve henüz çok yeni olması nedeniyle yorum yapmak için erken. İlerleyen zamanda olumlu ya da olumsuz yönlerini yazmaya çalışacağım. Herkese kazasız günler dilerim.