lastik tamiri için fitil seti

İzmir'de motosiklet lastiği söküp takabilecek bildiğiniz lastikçi var mıdır?
Yada İzmir ve çevresi illerde.
Ayrıca bu lastiklçiler pazar günleri çalışıyorlar mı?

Motosikleti
Ns200 15"
Lastikçiler lastiği söküp su dolu leğene sokup kontrol ediyorlar. Bazıları da köpüklü su sürerek bakıyorlar. Orta sehpa varsa arka lastiği leğene sokup bakabilirsin. Ön lastiği sökemiyorsan köpüklü su ile bakabilirsin.
Sökmeye bile gerek yok, bulaşık deterjanını bir fısfısa doldurup su ile karıştırdığımızda lastiğe sıkıp bulabilirsiniz.

Motosikleti
Hero Dash 125

Moto Mekhan, Moto Lastik, Buz Motor.

Pazar günü çalışıp çalışmamaları konusunu da firmaları arayarak öğrenebilirsin.

Motosikleti
Hero Dash 125
Moto Lastik sadece lastik üzerine çalışan bir firma. Lastik satışı ve değişimi yapıyorlar. 3 firma arasında en tuzlu ancak daha titiz iş yapan yer burasıdır.

Moto Mekhan lastik satışı, lastik değişimi ve mekanik bakım zincir değişimi gibi işlemleri de yapan bir yerdir. Anlaş bayisi oldukları için Anlaş marka lastiklerde iyi fiyat verirler. Fiyat performans olarak makul bir yerdir.

Buz Motor lastik satışı ve değişimi yapar. Michelin marka lastik satar. İçlerinde en yalap şalap iş yapan yer olarak adlandırabilirim.

Lastik satın alacaksan hepsinden bir fiyat almanı tavsiye ederim. Sadece lastik fiyatı mı yoksa sökme takma da dahil mi diye özellikle sor. Sen dışarıdan, internetten lastik alarak sadece sökme takma yaptıracaksan fiyat biraz fazla çıkabilir. dükkandan lastik alarak, sökme takma hizmeti almak daha mantıklı.

Moto Mekhan'ı severim. Bu firmaya daha sıcak bakıyorum. Ancak Metzeller yada Pirelli alacaksan Moto Lastik'ten almak daha iyi olacaktır.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
arkadaş 2 senedir köpüklü olarak sürüyor patlak lastiği :D
Malına fazla takmayanın malı uzun ömürlü oluyor. Benim lastikte de fitil varmış geçen öğrendim, bayadır fitille sürüyorum Nazlıyı. Fitil lastikle bütünleşmiş artık hava falan kaçırdığına yok. Bu yaz ön-arka set alıcam ön lastikler fabrikasyon 30k kilometre gördü, arka sonradan kış lastiği takmışlar ama o da sert frende bir güzel kayıyor. Gene anlaş alacam bakalım ne kadar gidecek. 30 binlik motora mişelin alamam 3 set mişelin 1 motor ediyor. :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi son bir şey daha sormak istiyorum, hakkını helal et :D
şimdi bu ve buna benzer ürünlerin videolarında batan cismin (vida, çivi vs.) çıkartılmaması gerektiğine vurgu yapılmış hep. doğru mudur?
bir de 20 psi'ya kadar şişiriyor demişsin ya. yanımda zaten hep pompa olduğu için bu ürünü kullandıktan sonra pompa ile olması gereken değere kadar hava basıp işimiz gücümüze baksak sıkıntı olur mu?
Eğer yanında köük fitil vs. yoksa vidayı çiviyi çıartma.. Zaten kaçırma olayı minimum düzeyde olacaktır..

2.soruna gelirsek şişirme imkanın varsa şişir tabi.. Ben en yakın benzinliğe kadar götürür minvalinde söyledim.. Çok ta memnun olur şişirirsen :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam onu bende bılıyorum :) yolda lastik patlamış fitil takacagız diyelim, kovayı köpügü nereden bulacagız.
Fitile bakmaya zaten gerek yok..Fitili attın mı iş bitmiştir...

Köpükte de bakmana gerek yok..Hemen binip devam ediceksin ki teker dönerken patlağa ulaşıp tıkayabilsin.. Zaten benzinciye kadar çoktaaan tıkamış olur , hiç kaçarı yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oğlananası köyünde motorcu cengiz var..
Selamımı söyle lastiğini yapar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar