Lake

Silves, başka gezilere vesile olacak iyi bir tur oldu. Yanlız benim yamaçtaki yuvarlanışım sağ kalçamı morartmış, dün sıcağı cıcağına bişey hissetmedim ama şu an tatlı bi ağrı var :cherry: Bu da küçük bi ders oldu.
Dik Yamaç artı büyük gevşek taşlar = gidilmez.
Bir dahaki gezide görüşmek üzere

Gürhan

Sizleri şiddetle kınıyorum lütfen böle geziler yapmayınız kötü örnek oluyorsunuz. Neden mi sizlerin yüzünüzden az kaldı cross alıcam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: İştaha geliyor insan

Negüzel işte al bir cross:cherry:

Keşfedilmedik yer brakmamak güzel birşey , tebrik ederiz :cat:
Ancak Istanbulda keşfedilmedik yer bulmak için mutlaka şehirden bayağı uzaklaşmak gerekiyor , bu geziler de ne yazıkki gündelik olmuyor :pale:

Haklısın arkadaşım biz biraz daha şanslıyız bölge enduro için çok elverişli.

Silves, başka gezilere vesile olacak iyi bir tur oldu. Yanlız benim yamaçtaki yuvarlanışım sağ kalçamı morartmış, dün sıcağı cıcağına bişey hissetmedim ama şu an tatlı bi ağrı var :cherry: Bu da küçük bi ders oldu.
Dik Yamaç artı büyük gevşek taşlar = gidilmez.
Bir dahaki gezide görüşmek üzere

Gürhan

Dostum bundan sonra zaten o bölgeye ancak baharda gidilir. Kalçan için merak etme bir iki güne kadar birşey kalmaz bu işler düşmeden olmaz.Haftaya yapacahımız geziyi düşünelşm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gercekten bravo....Elinize ayagınıza sagık...:cat:

Olmaz ki kardesim, zorla gt250'yi sattirip bi cross aldiracaksiniz bize bu gidisle! :cat:

çıktığınız bölgeler kimbilir nasıl esiyodur yaşadığınız soğuk havayı tahmin edebiliyorum bu mevsimde böylesine zor bir gezi yaptığınız için tebrik ediyorum

çıktığınız bölgeler kimbilir nasıl esiyodur yaşadığınız soğuk havayı tahmin edebiliyorum bu mevsimde böylesine zor bir gezi yaptığınız için tebrik ediyorum

Kesinlikle haklısın arkadaşım bazen baya bir soğuk oluyor.

"gitmediğin yer senin değildir" diye bi cümle varya... sanırım antalyanın tümünü sana verecekler dostum :mrgreen:
paylaşımın için teşekkürler

benkaan

Haklısın azkaldı yakında hepsi benim olacak.:queen:

silves ve mirrorside sizi izlerken oturduğum yerde adrenalin bastı bünyeyi....resimleri gördükçe hop oturdum hop kalktım...emeğinize sağlık...

silves ve mirrorside, cok tehlikeli adamlarsiniz..atlayip gelecem sonunda oraya da...

Güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Bu arada sondan birkaç önceki foto dikkatimi çekti. Hani içinde kafatası ve kıvrık boynuz olan. O boynuzlu kafatası muhtemelen orada ölmüş veya vahşi hayvanlarca parçalanmış bir dağ koyununa ait. Bu trofeyi (boynuzlu kafatası) alabilmek için (avda avlayabilmek için) avcılar bazen 1000--2000 dolar arasında para harcıyor. Size bedavadan gelmiş. Üstelikte av yapmaya gerek kalmadan. Keşke alsaydınız diyorum.
Not: Harduro rumuzlu arkadaş artık katılmıyormu bu gezilere?
Selamlar ve kazasız sürüşler dilerim.

Ayaklarınıza sağlık.Ne mutlu sizlere ki,biz istanbuldan gidemesekte oralara, sizler sayesinde yüzümüzde bi gülümseme oluyor.

30-1.jpg

olay budur...
yılın fotografını yakalamışsınız. tebrikler :rendeer:

ayrıca bu başlık, çan,çinlere laf söyleyenlere de kapak olmuş... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar