Merhaba deepdish
Sorularını cevaplıyayım; sele altı fazla büyük değil en güzeli benim scooterimdeki gibi topcase takacaksın.

(Ben alırken zaten üzerinde vardı) Sele altına pompa, anahtar çeşitleri, tornavida (düz-yıldız), buji anahtarı, yedek buji, ıslak mendil, bez vs.,topcase'de bir yere gittiğim zaman kaskımı, eldiveni vs. koyuyorum. Birde şunu belirteyim ön torpido gözü ve sele kontaktan açılıyor.

Frenlerinden çok memnunum şimdiye kadar bu konuda sıkıntı yaşamadım. Zaten prensip olarak fren yaparken önce hafifçe arkayı sıkarken sonra ön freni sıkacaksın yani her ikisini kullanıp mükemmel bir durma sağlayacaksın.:cat: Birde hayatında hiç scooter kullanmayanlar için yazayım; diyelim bayır aşağı iniyorsun hep frenleme yaparak inmeyeceksin hafifçe gaza basacaksın bu vitesli motorlardaki düşük vites etkisi yapacak ve fazla hızlanmadan emniyetli olarak inmeni sağlayacak.

Lastik konusuna gelince; üzerinde Taiwan malı Kenda Lastikler var ve ben yine memnunum. Zaten bu scooter 16 inç jantlı güvenli sürüş için çok mükemmel.:cat:
Kısacası ben modeller üzerinde çok düşündüm (vitesli, scooter, cup) bayi bayi dolaştım araştırmalar yaptım ve şimdiki scooterime kavuştum. Belki pahalı gelebilir ama derim ki bir kere para ver ve yıllarca sorunsuz kullan o kadar kaliteli scooter.:cat: