kymco ck 150 mi kewaay speed 150 mi

arkadaşlar bu 2 motorda karar kıldım ama çekiş güç hız en önemlisi hız. bide dayanıklılık hangisinde çok. yani hangisi daha dayanıklıdır. bide servis ve parçalar nasıl parça sorunu varmı. şimdiden teşekürler:farao::farao:

ya ağlamak istiorum ya

sıkılmadınız mı sunları sormaktan !!!

KYMCO

o ck 125 degilmiydi ya.... yada kymco benden habersiz ck 150 modelinimi çikardi... ama benim önerim ybr 125:)

valla kymco taivan malıdır şahsen :) keeway'de macaristan mıydı neydi öle bişey işte :) motosiklet alıcakken ya da alırken 1. olarak önce dayanıklılık ardından da parça-servis ikilisini düşünün:) hız sürat bana 2.planda gelir hep :)

ewt arkadaşlar ck 125 de en karıştırdım ama arkadaşlar güç ve performans keewaay da dayanıklılıkda önemli ck da pek içim almıyor ama siz daha iyi bilionuz bunları beni
m uzmanlık alanım pejo:D

dostum sen ne yapıcanı şaşırmışsın
heycan yapma bi rahatla
sakin kafa ile tarzını belirle ona göre motor al__

arkadaşlar keeawey macaristan üretimi değil, motosikletler çinde üretiliyor.
Bahsettiğin kymco ck 125 pulsar modeli ve taivan üretimi.. o motosikleti ybr ve honda ile kıyaslıyorlar biraz araştırma yaparsan öğrenirsin. Pek bilinmediği için insanların yersiz korkuları olabiliyor bu yüzdende ikinci el piyasası biraz durgundur.
Dayanıklılık olarak kymco'nun eline hiçbir çin malı su dökemez. Hatta bu sitede bir arkadaş 100 bin km garantisi veren iki motosiklet markasından biridir diyordu.. diğeride harley davidson diyor.

bu tipde motor isitiyorum ama kewaay 102 vuruyomuş gerçek doğru 102 bi araba hızı ile ibre sağlam o performansı o hızı ck 125 den alabilirmiyim. bizim arabanın ibre ile 100 vursa yeter ck bunu yapabilirmi. bide kewayyın arka fren disk ya basınca kaydırıyo 2 kişide olsa ck 125 kanpana oda öyle tutarmı

ama ben bu ikisinin içinde hangisi die sordum

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar