arkadaşlar motoruma heljen far taktırmak istiyorum bu konu için bi bilgisi olan varmı birde lastik soracağm size bana bu konularda yardımcı olabilirmisiniz
bize uygun dipsiz ampul hangisi oluyor acaba
arkadaşlar bu motora benzin göstergesi takılabilirmi
Benzin göstergesi hakkında bende bilgi almak istiyorum . Bilgisi olan varsa lütfen paylassın....
Benzin göstergesi hakkında bende bilgi almak istiyorum . Bilgisi olan varsa lütfen paylassın....
Bence motosiklet için benzin göstergesi çok lüzumlu bir şey değil. Çünkü benzin deposunda rezerv seviyesi var musluğun normal konumunda rezervdeki benzini harcaman mümkün değil. Yani yedek depo gibi düşün. Ayrıca benzin seviyesini depo kapağını açıp gözle de görebilirsin.
Kymco CK 125 kullananlara uyarı: Her ne hikmetse Servisler 10w-40 yağ koyuyorlar. Bence yanlış yapıyorlar. Yağ biraz ince olduğu için vites geçişleri bazen zor olabiliyor. Motorun el kitabında yazan 15w-40. Mobil1 4T 15W50 yağ koydum. Bir daha vites geçişinde zorluk rastlamadı. İyi sürüşler.
İçteki gösterge mil olarak dıştaki ise km olarak gösteriyor.
Orası öle bilader ck 125 ile düz yolda 2 kişi max kaç km yaptınız....?
ck 125 kullanıcıları sizlere bi sorum var. bu ck 125 in hız göstergesinin neresine bakıyoruz? af buyurun iki çember iç içe? biri 120 gösterirken, diğeri 90 civarı gösterebiliyor. şu olayı bana bi anlatırsanız çok sevaba girersiniz.