[Kütahya - MT]

hayati abininde dediği gibi her türlü öneriye sonuna kadar açığız... belirli kişilerden başka nete yazan yok ADSL faaturalarınımı ödemiyosunuz milllettttttt..... uyanın :D dediğin gibi olabilir hayati abi ama diğer logodaki motor çok basit kaçmıştı insanlar marka tahmini bile yürüttü en azından bööle bir şey hakkında kimse yorum yürütemiyor şu marka bu marka die :) ona istinadan Motosiklet Türkiye' de bence güzel...

özgür tahmin yürüten benim bunun da markasını bulayım mı? :p :thumleft: güzel güzel ellerine sağlık.tişörtün önüne ve koluna da bi uygulama yapsak sol kola nickimizi yazdırıp kan grubu felan sağ ön tarafada kütahya mt felan yazdırtsak nasıl olur.

selam arkadaşlar uzun zamandan beri nette yoktum aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz hayati abi seni bekliyoruz aramıza unutma

esk mt den cvp kabul edersen eğer bence yarın bastırın çünkü ;;;
esk mt de size davet var. toplanırsanız giyersiniz yeni yeni t-shirtlerinizi :cat:

olcak özgür olcak sen çalışmalara devam et kardeşim olunca ben sana söölerim:mrgreen:

goldw53 nafiz abi hoşgeldin abi

siyahlimuzin sıra eskişehirde en son biz gelmiştik sıra sizde biz sizi bekliyoruz

beyler hafta sonu için varmı bi plan program

zeki benim sınavım var beni ankaraya atıpta gelseniz hem gezi olur hemde iş görmüş oluruz.:p

kütahya mt bi organize olalımda eskişehir mt yi davet edelim haftaya ne dersiniz evett oylamaya açıyorum
ne dersiniz??????

Dumlupınar Üniversitesi Şenlikleri

Bu akşam Dumlupınar üniversitesindeki şenliklere Kütahya MT olarak bir ziyaret düzenledik.Fazla fotoğraf çekemedim ama anlamlı iki kare benden...

dsc00176in2.jpg

Alttaki resim soldan sağa Mustafa bey,Dr.Oktar bey,Ben,Yaşar bey,Metin bey. Üstteki fotoda ilave olarak Alpaslan bey...

dsc00177ox6.jpg

Aynı üniversitede okuyan kızım Özlem ve arkadaşlarına yakalanmamak için erkenden kaçtım:p .Diğer arkadaşlar şu sıra hala eğleniyorlar sanırım..

hayati abi erken kaçmışsın ama malum bahanen sağlam :) bende akşam iş çıkışı geldim oktar beyde dönmüş sizde dönmüşsünüz takıldık gece yarısı geç saatlere kadar.... dönüşte gençler otostop çekti bi kaçtane onları aldık sonrası malummm koptukkkkkk karnıma ağrılar girdi gülmekten... bi ara anlatırız daha çok gülmek için:D:D:D:D:D:D

Beyler hadi toplanalım bi...:cat:
Katılım listesi hep aynı, değişiklik yok...:p
Heralde diğerlerinini de katılmaya niyeti yok...:silent:
..............\..... ..... ...

kütahya mt ankaradayım şinci acaba motor aksesuarı satan yerler nerededir fikri veya isabetli tahmini olanları bekliyorum

alp sen kokudan bulman lazım hayati abi bunda n sonra bari seni aramızda görelim özgürün dediği gibi akşam bi bombaydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar