[Kütahya - MT]

yarın öğleden sonra Emok için yola çıkıyorum.Festival alanında görüşmek üzre...

vay be 2006 dan beri gitmediğim emok olmamıştı bu ilki Kütahya mt ne oluyoruz yaprak dökümü dizisine döndü grup :(

selamlar yoldan yeni geldik.Çok şükür kaza bela olmadan sorunsuz geldik

Emok cuma günü sakindi ama haftasonu yeterli sayıya ulaşıldı,ama geçen seneki kadar katılım yoktu,fiyatlar biraz pahalıydı.... herşeye rağmen Emok'un ayrı bir yeri vardır.:)

selamlar yoldan yeni geldik.Çok şükür kaza bela olmadan sorunsuz geldik

Emok cuma günü sakindi ama haftasonu yeterli sayıya ulaşıldı,ama geçen seneki kadar katılım yoktu,fiyatlar biraz pahalıydı.... herşeye rağmen Emok'un ayrı bir yeri vardır.:)

Fotoğraf çekmedinmi?:silent: Çektiysen paylaşırmısın?

evet alp sonuna kadar haklısın kardeşim ve hala hiçbir gezi organizasyonu olmadı biz yine de çok iyi bi gurupmuşmuşuz be kardeşim :pale::pale:

Son düzenleme:
sanırsam havalar sıcak olduğundan kimse cıkmıyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Yarın sabah erkenden (yani c.tesi sabahı) mondialim ile ilk uzun yol denememi yapıcam arkadaşlar izmire- gidip gelicem inş. yol boyu bol bol fotoğraf çekip paylaşmayı düşünüyorum. Pazar akşamı buradayım tekrar görüşmek üzere...

Yarın sabah erkenden (yani c.tesi sabahı) mondialim ile ilk uzun yol denememi yapıcam arkadaşlar izmire- gidip gelicem inş. yol boyu bol bol fotoğraf çekip paylaşmayı düşünüyorum. Pazar akşamı buradayım tekrar görüşmek üzere...

iyi yolculuklar dilerim....

Hadi bakalım hayırlı traşlar.!!!???
Yok öyle değildi. Hayırlı Yolculuk...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------

::plus1:: her zamanki gibi ben varım...:)

bende oradayım zaten.:bounce:

Hadi bakalım hayırlı traşlar.!!!???
Yok öyle değildi. Hayırlı Yolculuk...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------

bende oradayım zaten.:bounce:

bu akşamam işi olanlarada uygun olsun diye.Vodoonun yanındaki çay ocağında saat 20.00 gibi toplanıyoruz.Motolar orada olur... motoru olan olmayan tüm 2 teker sevdalıları gelsin muhabbet edelim.Görüşmek üzere:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar