pazar günü Emok bitiyor abi perşembe başlayacak,pazar öğlen sonaeriyor??Sertaç abiyle cuma öğlen çıkmayı düşünüyoruz biz....
Sanki her an bir aksilik olacak gibi
pazar günü Emok bitiyor abi perşembe başlayacak,pazar öğlen sonaeriyor??Sertaç abiyle cuma öğlen çıkmayı düşünüyoruz biz....
selamlar yoldan yeni geldik.Çok şükür kaza bela olmadan sorunsuz geldik
Emok cuma günü sakindi ama haftasonu yeterli sayıya ulaşıldı,ama geçen seneki kadar katılım yoktu,fiyatlar biraz pahalıydı.... herşeye rağmen Emok'un ayrı bir yeri vardır.![]()
Yarın sabah erkenden (yani c.tesi sabahı) mondialim ile ilk uzun yol denememi yapıcam arkadaşlar izmire- gidip gelicem inş. yol boyu bol bol fotoğraf çekip paylaşmayı düşünüyorum. Pazar akşamı buradayım tekrar görüşmek üzere...
Yarın sabah erkenden (yani c.tesi sabahı) mondialim ile ilk uzun yol denememi yapıcam arkadaşlar izmire- gidip gelicem inş. yol boyu bol bol fotoğraf çekip paylaşmayı düşünüyorum. Pazar akşamı buradayım tekrar görüşmek üzere...
:lus1:: her zamanki gibi ben varım...
![]()
Hadi bakalım hayırlı traşlar.!!!???
Yok öyle değildi. Hayırlı Yolculuk...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 AM ----------
bende oradayım zaten.:bounce: