[Kütahya - MT]

okadar yola çıkmışken beni de balıkesirden alsana ben abi=)) yahu trafikte ilerlerken birden yanımda ilerleyen yüksek sesli motor farkettim,aynam da bile görememiştim...kafayı bir çevirdim yusuf abi,,hayırdır falan Yeni Yıl hediyesiymiş=)) e çok iyi oldu yahu bu=) hayırlı uğurlu olsun abii

Selam arkadaşlar.
Ben seçtim Özgür;ortadaki çift renkli olanı hoş duruyor.Tercihim ondan yana...Mavi turuncu olanı.

Yahu arkadaşlar,şu MT net te olmasa varmısınız yokmusunuz belli değil.Ne yaparsınız,nerelerde eylenirsiniz?Ne zaman bi etkinlik yapcez???

selam arkadaslar forumda gezerkeen bir gordum mersin belediyesi
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/50177-mmk-afis-asti.html

bu linkteki afişleri asmıslar aslında kutahyayada gerek bu afişler 2008 yaz ayında kütahyada ciddi derecede motosiklet kazası ve ölümü oldu hatta cok sıkı tetbirler almaya basladı emnıyet ama sadece trafik gezerek bakıyor tedbırı
aslında şöyle bir afişte vazoda mendereste istasyon yollarında olması gereken afişler bunun için beledıyeyemı basvurmak lazım sanırım...

belediyede dayısı olan varmı :p

MMKAFLER1.jpg

MMKAFLER2.jpg

1.Geleneksel!!!:mrgreen:Motosiklet Sonbahar Şenliklerini başlatalım diyorum.
Nasıl bir fikir ama...

Arkadaşlar hakikaten yahu, burası da olmasa Kütahya'da bir grup olduğunu hissedemeyeceğiz.
Hiç mi faaliyet olmaz?

harekete geçelim bence de... en azından ben ilkine katılırım bu eğlencenin

Çok öldü sayfa çoooook... Şöyle bir toparlanma,yenilme zamanımız geldi... Ama hareket gerek... HAYDİ HERKES TRAFİĞEE!!!

Son düzenleme:
siyah tişörte bi bastıralım baskıyı ilk uzun gezimizi yapacaz :queen:

şu faliyet yokdiyen arkadaşlar faliyet varken nerde idiniz ?????
evet alp arslan bi iftar işini ayyarlayalım daha önceki yıllarda yaptıgımız gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar