[Kütahya - MT]

selamlar arkadaşlar
motorumu satmak için sahibinden e vermiştim,kütahyadan tdm 850 takasa girelim mi dedi,resimleri hoşuma gitti tek sorun biraz modeli düşük,tanıyan bilen varsa hakkında yorum yaparsa çok sevinirim.hepinize iyi günler.

http://www.sahibinden.com/k_a_c_m_a_z_mukemmel_otesi_bi_makinaWQQaXQQ7379493WQQpXQQdisplayitem

ben hiç görmedim ama motor guzele benzıyor sanırım uzun yolarada cıkmıs motosikletine güveni olmasa uzun yola cıkmaz sanırım saglam motor..

Selam Kütahya üyeleri...

3 - 6 Temmuz EMOK Festivaline MT ailesi dışında katılım sağlayacağım.
Yani gidiş gelişimiz ve konaklama şeklimiz ayrı olacak. Ama bu demek değildir ki sizleri görmeyeceğim, muhabbet etmeyeceğim.
Oradaki çoğu etkinlikte hep beraber olacağız. Şimdiden bol sohbet, muhabbet ve güzel bir ortam olması dileğiyle.Küçükelmalı'da görüşmek üzere...

Başta Hayati abi ve Alpaslan olmak üzere hepinize selamlar, saygı ve sevgiler... :cat:

Volkan

hadi bakalım 10 gün kaldı :) bu arada iznimi 1 gün ileri aldım festivalden sonra 1 gün 1 gündür...

ayvalık gezisi kısa sürecek benim için sanırım maddi imkansızlıklar bende de söz konusu... şort terlik havlu almayı unutmayın :p

hadi bakalım 10 gün kaldı :) bu arada iznimi 1 gün ileri aldım festivalden sonra 1 gün 1 gündür...

ayvalık gezisi kısa sürecek benim için sanırım maddi imkansızlıklar bende de söz konusu... şort terlik havlu almayı unutmayın :p

şortu terligi nerde giyecez abi ayvalıgamı gideceksiniz ............

benim mondial gidermi bilmem oralara kadar giderse bir mucize olur :p

ayvalıga nekadar yakarkı benım duldul :p 151rs 150cc yenı yag degişti yenı kayış aldım orjinal..

askere gidip geleyimde şu hyosung gt250 r alayımda artık uzun yollara bende cıkayım sizlerle ....

motorunu sıfır aldıysan az çok yolda sorun çıkartıp çıkartmıyacagını billirsin.

mtk

Kütahya MT'de ehliyetsiz kimse kalmadı :)
yeni motor hayırlı olsun; tekeri düz bassın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

Metincim;
Şimdiden Allah mesut etsin bir motosiklette Pardon:pbir yastıkta kocayın emi:rendeer:

emu

hayati abi marmokta ümmet abiyle karşılaştım sana çok selam söyledi bi dahaki sefere çayı duble içecekmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar