Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falan :pyok yok gelemiyorum

teşekkür ederim abi işte kendime yeticek kadar zeka var(10gr):queen:

onuda motorun üstünde kaybedicem:p

10 GR AZMI BE ABİM ZATE SENİN KAFAN NEKADAR KİNE.İYİDİR İYİDİR 10 GR YETER SANA..:queen::queen::queen::queen:

allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falan :pyok yok gelemiyorum

YOK YA ŞU ALMAN ASKERLERİNİN TAKTIGI ŞEY .TAS MI KASE Mİ.ONU DİYORDUK BE YİNEMİ YANLIŞ ANLAŞILDIK OOOFFFFF. YİNGE SEN OKUMA BEEE:salut::salut:

teşekkür ederim abi işte kendime yeticek kadar zeka var(10gr):queen:

onuda motorun üstünde kaybedicem:p

oğuz abi davut abi geldi ben kaçıyorum sorarsa yok de gelmicekmiş bidaha de:queen:

TAMAM SÜLERİM BE:bounce::bounce:

ABE DAVUUTTT BAK KIZANCIK SEN GELMEYON DEYE
KRIZCİKLERE GİRMİŞTİR .:queen:BEYATAKLARA MAHKUJM OLMUŞTUR BEE.SENİN YAPTIGINA BAKASIN.DAVUT ABEM YOKSA BENDE YOKUM BEN ÖLDÜM BİTTİM..BİTLENDİM DER BE YA. BU SENİN YAPTIGIN REVAMI BE YA BU KIZANCIGA:queen::queen::queen:

ÇOKTA KARİZMATİK BU DELİKANLI

a23zmq.jpg

o8udtd.jpg

İDOLÜM VE SEVGİLİ EŞİ

mcw19v.jpg

Son düzenleme:
n olmuş buraya yav .....hamama çevirmişiniz...:cherry: adamımım topağı n hale gelmiş.....yöneticiler uyuyomu......:queen:

davutlara yani ben alaçatıya kankamın yanına gidiyom:p

pazar işler yoğun size iyi eğlenceler

Son düzenleme:
YA BACO BIRAK BU AYAKLARI. KATILAMAYABİLİRİM..SENDE VASKOYA BENZEDİN HAA:farao::farao:

:O oğuz ağa motorun debriyaj sorunu vardı oyüzden tamir verdik gökalpe birlikte gittik grenajlarda şuan manisada boyada olmuşken temiz olsun dedim birsonraki ilk buluşmada damlarım size iyi eğlenceler

:O oğuz ağa motorun debriyaj sorunu vardı oyüzden tamir verdik gökalpe birlikte gittik grenajlarda şuan manisada boyada olmuşken temiz olsun dedim birsonraki ilk buluşmada damlarım size iyi eğlenceler

Bahadır en iyisini yaptın .o motorla ilk uzun yoluna çıkıp ( Allah korusun ) yolda kalsaydın işte o zaman film kopardı :wiinkk:

kazasız belasız keyifli virajlar yaparsınız işallah gelmeyen yoktur umarım eksik falan...

YİNE gezinin sonundayız.evimize sag salıim geldik merak eden dostlara resimleri biraz dan gösteririm

selam herkeze :) bugün aranızda olamadım :pale: insallah ilerki gezilere :cat: Babam bugün yanınıza uğradı. Oğuz abiyle ve birkaç kişiyle görüşmüş. kısada olsa bende Oğuz abiyle tlfonda konuştum. iyi tesadüf oldu sesinizi duydum. İçimde gelememenin burukluğu biraz hafifledi :wiinkk:
Babama selam söylemesini istemiştim umarım ulaşmıştır hepinize.
geziniz inşallah iyi geçmiştir ve kazasız belasız tabi :cat:
gziyle ilgili haberleri ve fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.:rendeer:

biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm

bende geldim eve hala inanamıyorum döndüğüme:queen:

biraz soluklanayım motorun yanına inip eksiklerin listesini çıkarıcam:p

biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm

avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz :cat:

evettt hoşgeldinizzzzzz

haberleri aldım :D telefon trafiğinden olan bitenden haberim var :rendeer:
olacak böle şeyler.

adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi:D

Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın :p

morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol

valla dostum günün en sansız isimlerinden oldun valla:)dagıta dagıta gittin ihş sorunsuz dönmüşsündür:)

avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz :cat:

evettt hoşgeldinizzzzzz

haberleri aldım :D telefon trafiğinden olan bitenden haberim var :rendeer:
olacak böle şeyler.

adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi:D

Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın :p

morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol

senin ad soyad ne dir?

Son düzenleme:
valla dostum günün en sansız isimlerinden oldun valla:)dagıta dagıta gittin ihş sorunsuz dönmüşsündür:)

senin ad soyad ne dir?

Erhan karaibrahim face kapattılar benim gene yeni açtım :D

wert olum yeni cıkmadımı tamirden daha motor :D usta bi ayar cekmiş olmasın bi daha gel diye :D

güzelbi dostluk ve sıcak bi ortam var grupta .elimden geldiğince katılmaya çalışıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar