- Konu Yazar
Evet Geldi Sıcak Sıcak...
ŞİMDİLİK BU KADAR SONRA DEVAMI GELECEK:cat::cat::cat:
DESENE KARDEŞİM SENİNKİ BABADAN OGULA MOTORCULUK.BABANLA TANIŞTIK SAGOLSUN SELAMINI DA İLETTİ:cat:
PEKİ KARDEŞİM MARUZATIN KABUL EDİLMİŞTİR..:rendeer::rendeer:
YOK YOK KARDEŞİM TAM KADRO TOPLANDIK :cat::cat:
KARDEŞİM çok kısa kaldın dinlenemedin bile ya valla üzüldüm.bari yetişebildinmi şine
ale:
ale:
ale:
geldi kardeşim deldi.devamıda var onlarıda yükleyecegim :cat::cat:
KARDEŞİM SENİN YOKLUGUNU ÖYLE HİSSETİKKİ.RÜZGARDAN ZOR GİTTİK..YAHUUU:cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
ŞİMDİLİK BU KADAR SONRA DEVAMI GELECEK:cat::cat::cat:
selam herkezebugün aranızda olamadım
ale: insallah ilerki gezilere :cat: Babam bugün yanınıza uğradı. Oğuz abiyle ve birkaç kişiyle görüşmüş. kısada olsa bende Oğuz abiyle tlfonda konuştum. iyi tesadüf oldu sesinizi duydum. İçimde gelememenin burukluğu biraz hafifledi :wiinkk:
Babama selam söylemesini istemiştim umarım ulaşmıştır hepinize.
geziniz inşallah iyi geçmiştir ve kazasız belasız tabi :cat:
gziyle ilgili haberleri ve fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.:rendeer:
DESENE KARDEŞİM SENİNKİ BABADAN OGULA MOTORCULUK.BABANLA TANIŞTIK SAGOLSUN SELAMINI DA İLETTİ:cat:
:O oğuz ağa motorun debriyaj sorunu vardı oyüzden tamir verdik gökalpe birlikte gittik grenajlarda şuan manisada boyada olmuşken temiz olsun dedim birsonraki ilk buluşmada damlarım size iyi eğlenceler
PEKİ KARDEŞİM MARUZATIN KABUL EDİLMİŞTİR..:rendeer::rendeer:
kazasız belasız keyifli virajlar yaparsınız işallah gelmeyen yoktur umarım eksik falan...
YOK YOK KARDEŞİM TAM KADRO TOPLANDIK :cat::cat:
biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm
KARDEŞİM çok kısa kaldın dinlenemedin bile ya valla üzüldüm.bari yetişebildinmi şine
avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz :cat:
evettt hoşgeldinizzzzzz
haberleri aldımtelefon trafiğinden olan bitenden haberim var :rendeer:
olacak böle şeyler.
adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi
Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın
morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol
geldi kardeşim deldi.devamıda var onlarıda yükleyecegim :cat::cat:
hadi bakalım resimleri atında resimlerle avutayım kendimi :![]()
KARDEŞİM SENİN YOKLUGUNU ÖYLE HİSSETİKKİ.RÜZGARDAN ZOR GİTTİK..YAHUUU:cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Son düzenleme: