Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

Evet Geldi Sıcak Sıcak...:)

ayaj4g.jpg

b4hhlt.jpg

2hx7vvc.jpg

ogfhjk.jpg

11ie70x.jpg

149t7au.jpg

jzhat.jpg

28iqonp.jpg

nzoi2o.jpg

2z8tcef.jpg

14c66bs.jpg

vy4j05.jpg

xnryxe.jpg

2cog7c4.jpg

2qxxmit.jpg

2m4f1nm.jpg

eqdvec.jpg

hwbuir.jpg

n2lwna.jpg

2dqv6hf.jpg

o6mh4z.jpg

1ya351.jpg

11v5zwg.jpg

314eeir.jpg

2lm8emx.jpg

6joaaw.jpg

2hykztk.jpg

ndohs7.jpg

n5rln9.jpg

257k4yx.jpg

206kh05.jpg

2ljsxv6.jpg

ŞİMDİLİK BU KADAR SONRA DEVAMI GELECEK:cat::cat::cat:

selam herkeze :) bugün aranızda olamadım :pale: insallah ilerki gezilere :cat: Babam bugün yanınıza uğradı. Oğuz abiyle ve birkaç kişiyle görüşmüş. kısada olsa bende Oğuz abiyle tlfonda konuştum. iyi tesadüf oldu sesinizi duydum. İçimde gelememenin burukluğu biraz hafifledi :wiinkk:
Babama selam söylemesini istemiştim umarım ulaşmıştır hepinize.
geziniz inşallah iyi geçmiştir ve kazasız belasız tabi :cat:
gziyle ilgili haberleri ve fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.:rendeer:

DESENE KARDEŞİM SENİNKİ BABADAN OGULA MOTORCULUK.BABANLA TANIŞTIK SAGOLSUN SELAMINI DA İLETTİ:cat:

:O oğuz ağa motorun debriyaj sorunu vardı oyüzden tamir verdik gökalpe birlikte gittik grenajlarda şuan manisada boyada olmuşken temiz olsun dedim birsonraki ilk buluşmada damlarım size iyi eğlenceler

PEKİ KARDEŞİM MARUZATIN KABUL EDİLMİŞTİR..:rendeer::rendeer:

kazasız belasız keyifli virajlar yaparsınız işallah gelmeyen yoktur umarım eksik falan...

YOK YOK KARDEŞİM TAM KADRO TOPLANDIK :cat::cat:

biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm

KARDEŞİM çok kısa kaldın dinlenemedin bile ya valla üzüldüm.bari yetişebildinmi şine:pale::pale::pale:

avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz :cat:

evettt hoşgeldinizzzzzz

haberleri aldım :D telefon trafiğinden olan bitenden haberim var :rendeer:
olacak böle şeyler.

adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi:D

Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın :p

morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol

geldi kardeşim deldi.devamıda var onlarıda yükleyecegim :cat::cat:

hadi bakalım resimleri atında resimlerle avutayım kendimi ::)

KARDEŞİM SENİN YOKLUGUNU ÖYLE HİSSETİKKİ.RÜZGARDAN ZOR GİTTİK..YAHUUU:cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
resimler bomba oguz abi saol.

baya güzel geçmiş.. elinize kolunuza tekerinize sağlık

Grnt025.jpg

Grnt026.jpg

Grnt025.jpg

Grnt027.jpg

Grnt028.jpg

Grnt029.jpg

Grnt030.jpg

Grnt053.jpg

Grnt002.jpg

Grnt007.jpg

Grnt012.jpg

Grnt013.jpg

Grnt015.jpg

Grnt018.jpg

Grnt019.jpg

Grnt020.jpg

Grnt021.jpg

Grnt022.jpg

Grnt023.jpg

Grnt024.jpg

Grnt025.jpg

Grnt026.jpg

Grnt027.jpg

Grnt028.jpg

Grnt029.jpg

Grnt030.jpg

Grnt053.jpg

DSC00414.jpg

DSC00415.jpg

BENDEN BU KADAR ARKADAŞLAR.BİRADA SİZ ATINDA BEN BAKAYIM YAA:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hadi bakalım resimleri atında resimlerle avutayım kendimi ::)

KENDİNİ AVUTUYORMUSUN KARDEŞİİİMMMMMM:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
katılan herkese cok tesekkürler.çok güzel bi gezi oldu sayenizde.sizinle sürmek herzaman cok keyifli.:rendeer::rendeer:

hey maşşallah fazerlara bak güzel gezi olmuş kaçırdığım için üzüdüm :(

arkadaşlar özel nedenlarden dolayı gelemedim umarım güzel vakit geçirmişsinizdir fotolar harika emeyinize sağlık tekerinize taş deymesin gelmediyime özüldüm gerçekten :pale:

arkadaşlar özel nedenlarden dolayı gelemedim umarım güzel vakit geçirmişsinizdir fotolar harika emeyinize sağlık tekerinize taş deymesin gelmediyime özüldüm gerçekten :pale:

kardeşim seni belediye başkanının şöförü sordu bende gelecek dedim .ama gelmedin .ha burada çok popülersin seni tanımayan yok bee helal valla sana:cat::cat:

arkadaşlar...her şey güzeldi..... atraksiyonu ..çok....aksiyonu bol bir gezi oldu...herkezin emeğine sağlık.....:cat::rendeer::rendeer::rendeer:

1 mayıs artık hepmizin bayramı olduğundan bu bahane ile 4 gündür uzaklardaydım yeni geldim, topiği bile yeni görüyorum ve bu yüzden katılamadım.

güzel bir gezi olmuş yine, tebrik ederim :rendeer:

selam arkadaslar.:rendeer: gezı cok guzel olmustur emınım, fotolar dan bellı zaten. hafta sonunda sehır dısında ıdım gelemedım. :salut: bıdakıne ınsallah:cat:

Son düzenleme:
selam arkadaslar.:rendeer: gezı cok guzel olmustur emınım, fotolar dan bellı zaten. hafta sonunu sehır dısında ıdım gelemedım. :salut: bıdakıne ınsallah:cat:

İNCE MEHMET,im sen gelmesende senin bir videonu koydum .nasıl izledinmi:cat:

1 mayıs artık hepmizin bayramı olduğundan bu bahane ile 4 gündür uzaklardaydım yeni geldim, topiği bile yeni görüyorum ve bu yüzden katılamadım.

güzel bir gezi olmuş yine, tebrik ederim :rendeer:

MUSTAFA kardeşim önceliklşe iş sonra eglence .işimiz olmazsa nasıl egleniriz.hayat şarları malum sen bu hayatın tam göbegindesin:rendeer::rendeer:

arkadaşlar...her şey güzeldi..... atraksiyonu ..çok....aksiyonu bol bir gezi oldu...herkezin emeğine sağlık.....:cat::rendeer::rendeer::rendeer:

evet İDOLÜM dediğin gibi bol aksiyonlu bir gezi oldu.yalnız kamerayı bir daha ulaşa vermeyeyim ya hep ayakları çekmiş.neyse sen yükleyebilirsen bu videoyu sana vereyim:cat::cat:

arkadaşlar sadece benmi resim çekmişim.sizdeki fotolar nerde:silent::silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:
ammada resim var yahu .....nereye kadar....sizlerle yaşamak güzeeeeeeeel :rendeer:

paylaşımlarınız için teşekkürler birde fotoları görebilseydik. hangi format bilmiyorum ama nedense 2 gündür topikteki fotoları görüntüleyemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar