Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
tr.davutak+, oguz çatal, Hay.alper.est, wert_35+, aguila, ahmet__, harbiturk, facia42, deception, ozgursarica, cometgt, mitmuallim

yakın illerdeki gelebilecek arkadaşlarıda bekleriz :rendeer:

benim bakım işi var ya abi biliyon ben motoru oraya bırakınca eve geri dönmem için beni üçyol kavşağına kadar atar mısın dicektim ben ordan dolmuşa bindim mi 15 dakikaya evdeyim eve yetişip annemi hastaneye götürmem lazımda:cat:

bu arada inşallah bütün parayı karaburunda yemedin adayada bişeyler ayırdın di mi canım kardeşim:rendeer:

şimdimi motor lazım wert.söyle yeri geleyim daha üstümü çıkarmadım

benim bakım işi var ya abi biliyon ben motoru oraya bırakınca eve geri dönmem için beni üçyol kavşağına kadar atar mısın dicektim ben ordan dolmuşa bindim mi 15 dakikaya evdeyim eve yetişip annemi hastaneye götürmem lazımda:cat:

bu arada inşallah bütün parayı karaburunda yemedin adayada bişeyler ayırdın di mi canım kardeşim:rendeer:

hallederiz kardeşim sen gelince ara beni.eve götürürüm ben seni uğrasma dolmuşlarla falan gerek yok.:cat:

elde avuçta kalanla katılmaya calışcam size :wiinkk: karaburun süperdi valla çok güzel çadır kurcak yerler keşfettim değerlendirelim oraları havalar biraz daha ısınınca :cat::cat:mt kampı kuralım :cat::cat:

yok yok oğuz abi yarın için ermanların oraya gidicemde ondan:cat:

BUARADA BÜYÜK ADAMSIN OĞUZ ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN:rendeer:

yok kardeşim ayıpsın sen yarın gel benim yanıma sana yarın işini görmen için bir motor ayarlayayım.akşama getirirsin:cat:

olum sakın gel deme şimdi rakının cilasını çekiyodur:queen:

demek ondan gecenin bi yarısı geliyim dedi(rakıdan):queen:

hallederiz kardeşim sen gelince ara beni.eve götürürüm ben seni uğrasma dolmuşlarla falan gerek yok.:cat:

elde avuçta kalanla katılmaya calışcam size :wiinkk: karaburun süperdi valla çok güzel çadır kurcak yerler keşfettim değerlendirelim oraları havalar biraz daha ısınınca :cat::cat:mt kampı kuralım :cat::cat:

tamam kardeşim öğlen ben seni rahatsız ederim 12-12:30 gibi uyar mı uyanmış olur musun?

yok kardeşim ayıpsın sen yarın gel benim yanıma sana yarın işini görmen için bir motor ayarlayayım.akşama getirirsin:cat:

hallettik oğuz abim çok teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
VALLA ALEMSİNİZ YA ADAM CAN DERDİNDE DAVUT ETTT DERDİNDEE:queen:

oguz çatal, wert_35, izmirli_ua, shadow_57, tr.davutak, Re&aL R@pToR, aguila, harbiturk, deception, ozgursarica, cometgt, mitmuallim

Dostlar Sizlere Doyum Olmuyor Ama Sabah çok Işim Var .ben Yatıyorum

Son düzenleme:
demek ondan gecenin bi yarısı geliyim dedi(rakıdan):queen:

tamam kardeşim öğlen ben seni rahatsız ederim 12-12:30 gibi uyar mı uyanmış olur musun?

hallettik oğuz abim çok teşekkür ederim:rendeer:

tamam kardeşim gel istediğin zaman.uyanmış olurum o saatte :cherry::cherry:

Son düzenleme:
ah abi yaa gezi Cumartesi olsa uça uça gelicem ama pazar günleride bana uygun olmuyor :pale: ondan dolayı ben katılamıyorum :salut: size iyi eğlenceler şimdiden. canım çok sıkılıyor bu duruma :pale:

Cesur abi hayırdır ne oldu? merakta bırakma bizi :wiinkk: bi ihtiyacın olursa burdayız. Yardımcı olabileceğimiz bir konu varmı sana?

yeni motorumu test etmek için güzel bi fırsat olucak pazar günü görüşmek üzere

not: gökalp arıyorum seni teline bak cuma günü musaitsen motora bi bakalım

oh oh nerede hareket ..orada bereket...:cat:

stund_rider35 kardeşim takip ediyorumda seni....hep bu hafta gezi yokmu ...nereye gidiyoruz ..nereye çufçufluyoruz...bu hafta toplantı varmı..nerede toplanıyoruz .bunun gibi sanal alemde iştirakın ve soruların oluyor..ama hiç gelmiyorsun..nerede görülmüş bu tarihlerde cumartesi topak açılmış...seni hiç görmiyen arkadaşlar var aramızda..senin için birdahaki sefere cumartesi topak açalım da bikere olsun katıl bari..olaylara yabancı kalma :) yanlış anlama beni ..amacım seni gazlamakiyi bir arkadaşsın senide aramızda görmek istiyoruz :)

Son düzenleme:

baco nerelerdesin sen be kardeşim yaşıyormusun:pale::pale:pazar sabahı görüşürüz.FT İZMİR de misafiimiz olacak onlarda geziye renk katacaklar:cat:

MERT KARDEŞİM ANNEMİZ NASIL OLDU .ELLERİNDEN ÖPERİM GEÇMİŞ OLSUN:rendeer::rendeer::rendeer:

BEN PAZAR GÜNÜ BİR BAKARIM SEN MERAK ETME:queen::queen:

Son düzenleme:
MERT KARDEŞİM ANNEMİZ NASIL OLDU .ELLERİNDEN ÖPERİM GEÇMİŞ OLSUN:rendeer::rendeer::rendeer:

çok teşekkür ederim oğuz abim annemin hastalığı kalıcı kronik yüksek tansiyon hastası raporlu yani ömür billah ilaç kullanıcak süreklide kontrole gidiyoruz bugünde o kontrollerden biriydi gittik geldik işte hastaneleride hiç sevmem allah kimseyi düşürmesin:rendeer:

çok teşekkür ederim oğuz abim annemin hastalığı kalıcı kronik yüksek tansiyon hastası raporlu yani ömür billah ilaç kullanıcak süreklide kontrole gidiyoruz bugünde o kontrollerden biriydi gittik geldik işte hastaneleride hiç sevmem allah kimseyi düşürmesin:rendeer:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ...geçmiş olsun....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar