allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falan
yok yok gelemiyorum
teşekkür ederim abi işte kendime yeticek kadar zeka var(10gr):queen:
onuda motorun üstünde kaybedicem![]()
allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falanyok yok gelemiyorum
teşekkür ederim abi işte kendime yeticek kadar zeka var(10gr):queen:
onuda motorun üstünde kaybedicem
oğuz abi davut abi geldi ben kaçıyorum sorarsa yok de gelmicekmiş bidaha de:queen:
allah iyiliginizi versin len hanımda takip ediyo mt yi kase falanyok yok gelemiyorum
n olmuş buraya yav .....hamama çevirmişiniz...:cherry: adamımım topağı n hale gelmiş.....yöneticiler uyuyomu......:queen:
davutlara yani ben alaçatıya kankamın yanına gidiyom
pazar işler yoğun size iyi eğlenceler
YA BACO BIRAK BU AYAKLARI. KATILAMAYABİLİRİM..SENDE VASKOYA BENZEDİN HAA:farao::farao:
:O oğuz ağa motorun debriyaj sorunu vardı oyüzden tamir verdik gökalpe birlikte gittik grenajlarda şuan manisada boyada olmuşken temiz olsun dedim birsonraki ilk buluşmada damlarım size iyi eğlenceler
biraz sorunlu gittik ama güzeldi gerçi tadı damagımda kaldı erken döndüm ama güzeldi sizle yol yapmak tşk ederimmm
avatarından tanıdık geldin. facete görmüştüm sanırım seni ortak arkadaşlar var motosiklet kullanıcısı oldugunu bilmiyordum yakın zamanda görüşürüz :cat:
evettt hoşgeldinizzzzzz
haberleri aldımtelefon trafiğinden olan bitenden haberim var :rendeer:
olacak böle şeyler.
adam kt yi 1000cc yaparsa şaşırmam şimdi
Fotolar nerde oğuz abiiiiii çok yavaşsın
morelim bozuk BJK yedi zaten 1 gol
valla dostum günün en sansız isimlerinden oldun valladagıta dagıta gittin ihş sorunsuz dönmüşsündür
senin ad soyad ne dir?
valla dostum günün en sansız isimlerinden oldun valladagıta dagıta gittin ihş sorunsuz dönmüşsündür
senin ad soyad ne dir?
Erhan karaibrahim face kapattılar benim gene yeni açtım
wert olum yeni cıkmadımı tamirden daha motorusta bi ayar cekmiş olmasın bi daha gel diye
![]()