Kuryelik için tavsiye

Arkadaşlar halı hazırda yamaha crypton 2012 kullanıyorum memnunum ancak çanta işletmek ve deniyor ki 10 yaşından büyük motorla kuryelik yapılmayacak deniyor bu nedenle yeni motor arıyorum
Rks vrs 125 var herşeyi hazır su soğutma abs çanta koruma demiri k.k 12 taksit 83
Sym xpro cargo var (yeni kasalar değil) 2021 2022 modelleri 2 3 binde 65 k.k 4 taksit
Mondial fury var k.k 6 taksit 65
Molux ceo 110 var k.k 6 taksit 60 a
Sym daha iyi bir marka olduğu için ona daha sıcağım
Siz olsanız hangisini alırsınz veya bunların dışında önerebileceğiniz marka var mı çanta ruhsata işli şekilde olması gerek
Herkese iyi forumlar

Motosikleti
Honda Cbr 500 R / Honda Dio / Honda Activa 2007
Merhabalar. Ben dükkan kuryeliği yaptım ve bir kaç motor deneme şansım oldu. Bunlar Tvs jupiter 125 ile 110, rks spontini, bir tanede dağılmış 50cc çin malı motosiklet. Extra olarak dio activa ve bir önceki jenerasyon activa sürme şansım oldu. Şahsen bir önceki jenarasyon activalar gerçek bakım ile gerçek manada ölümsüzler. km sayacını 0 layıp blok yaptırıp 40 bin daha olup yani 140 bin olan eski activalara şahit oldum. Bana kalırsa 2. elde artık temizleri cidden yoktur. Yeni kasa activa varsa vardır ya da dio. İllaha 0 tercihiniz varsa tvs jupiter 125 i önerebilirim. 70 75 e vardı. Eğer onada yetmez ise ve bazı hususlarına dikkat ederseniz yine bir nebze iyi olan 110 luk modelini tercih edebilirsiniz.

Dostum çanta işletme işi de var yoksa zaten kesin japon alırdım çantası işli motor gerekiyor o nedenle bu modelleri yazdım çantası işli gelen motor lazım 2.el dr olur ama önemli husus çantası işli olması
Merhabalar. Ben dükkan kuryeliği yaptım ve bir kaç motor deneme şansım oldu. Bunlar Tvs jupiter 125 ile 110, rks spontini, bir tanede dağılmış 50cc çin malı motosiklet. Extra olarak dio activa ve bir önceki jenerasyon activa sürme şansım oldu. Şahsen bir önceki jenarasyon activalar gerçek bakım ile gerçek manada ölümsüzler. km sayacını 0 layıp blok yaptırıp 40 bin daha olup yani 140 bin olan eski activalara şahit oldum. Bana kalırsa 2. elde artık temizleri cidden yoktur. Yeni kasa activa varsa vardır ya da dio. İllaha 0 tercihiniz varsa tvs jupiter 125 i önerebilirim. 70 75 e vardı. Eğer onada yetmez ise ve bazı hususlarına dikkat ederseniz yine bir nebze iyi olan 110 luk modelini tercih edebilirsiniz.

Motosikleti
Honda Cbr 500 R / Honda Dio / Honda Activa 2007
Dostum çanta işletme işi de var yoksa zaten kesin japon alırdım çantası işli motor gerekiyor o nedenle bu modelleri yazdım çantası işli gelen motor lazım 2.el dr olur ama önemli husus çantası işli olması
Dediğim gibi tvs 125 jupiter veyahutta 110 jupiterden bir kaç kişi çanta ruhsata işli satış yapıyordur ama fiyatları bir tık yüksek. Yoksa sizin dediklerinizin arasından tabi ki sym tercih edilir.

Sym xpro 125 cargo(taşıma kutulu geçiyor ruhsatta) modeli 70 km de buldum koruma demirli
ondan alacağım çok sağolun çin malına güvenemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar