Çalıştığın firmaya göre değişir o fiyat. Trendyol go kuryesiyim ben paket başı 9,5₺ ve gittiğin her km için de 1.8₺ ücret alıyorsun. Gün sonunda paket promosyon ücretleri var 18 pakette 95₺ , 21 pakette 120₺ gibi artarak devam ediyor. 40 paket attığını varsayarsak bu alacağın ücret yaklaşık 850₺ ediyor ve 40 paket için de 150km yol yapıyosun ortalama. Bu da km için 5.5₺ demek. Bundan önce Yemeksepetinde çalışıyordum orda ise 40 pakete 900-920 lira gibi ücret alıyordum yapılan km yine 150 civarı. Orda da 6 liraya denk geliyor km ücreti. Bu iki firmada bu şekilde diğerleri hakkında bilgim yokGoogleden baktım bulamadım benzinin fiyatını 25 lira dersen diğer maliyetleri de katarsak aşağı yukarı ne olur 125 cc motor için oto vites
Sırtından para kazanmaktan kastın nedir anlayamadım? Ve ne tarz bir iş yapmak istiyorsun?Şükrü çelik ben bağımsız boş vakitlerde çalışmak istiyorum sırtımdan kimse para kazansın istemiyorum
Googleden baktım bulamadım benzinin fiyatını 25 lira dersen diğer maliyetleri de katarsak aşağı yukarı ne olur 125 cc motor için oto vites
Birilerinin senin sırtından geçinmesi seni rahatsız etmiyorsa buyur birileri sırtına binsin seni sömürsün
Doğru bilgi vermişMotoru sattığım kişi Trendyol kuryesi imiş. Bana dediğine göre 50 parçada 1.000 lira, 70 olursa 2.000 lira alıyoruz dedi. Ne kadar doğru bilmem. Sallamış da olabilir.