Kurumuş su Lekesi Nasıl temizlerim

motosikletimde ufak tefek izler oldu iyi durulayamadığım için nasıl çıkartabilirim bu lekeleri bi kaç konu buldum kimisi demiş sirke kimisi demiş limon Peki sprey gibi birşey varmı önerebileceğiniz lekeleri çıkartabilecek metal ve plastik aksama zarar vermeden ? Teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1/4 oranında sirke karıştırılmış su veya sadece camsil işini görür.microfiber bezle silebilirsin

bimde satılan aspirin var sprey. su ile incelt mikrofiber bez yada güderi ile sil leke filan kalmaz dostum

Camsili denedim kimisini aldı inaçtı olanları bıraktı , Bimde satılan aspirin spreyi duymadım araştırıcam onu Sonax hizli cila spreye gelince Polish gibi birşeymi Iponunda var hani hem temizleyici hemde cilalayıcı özelliği olan ?

Ben sonax turuncu şampuan ve sonax hizli cila kullanıyom gayet memnunum sadece sonax hizli cila biraz tozu fazla çekiyo,parlaklik veren ve küçük kilcal çizikleri aliyo...

Ben sonax turuncu şampuan ve sonax hizli cila kullanıyom gayet memnunum sadece sonax hizli cila biraz tozu fazla çekiyo,parlaklik veren ve küçük kilcal çizikleri aliyo...

sağol yorum ve bilgiler için sonax hızlı cilayı ıslak yüzeydemi kullanıyorsun , olmadı bırakıcam kalsın böyle sağa sola zarar vermek istemiyorum

Rendelenmiş limon kabuğuyla dişlerinizi fırçalarsanız lekeler gider ve dişleriniz parlar. Belki su lekesine de faydası olur, sirke falan tavsiye edilmiş yazayım dedim :)

Benimde arabanın koltuklarında su lekeleri var acaba bu aspirin yada sirkeli su araba koltuklarında da işe yarar mı ?
Konuyu açan arkadaş konuna çöreklenmiş gibi oldum kusura bakma :)

Son düzenleme:
Benimde arabanın koltuklarında su lekeleri var acaba bu aspirin yada sirkeli su araba koltuklarında da işe yarar mı ?
Konuyu açan arkadaş konuna çöreklenmiş gibi oldum kusura bakma :)

estafurullah sirkeli su karışımı yapın diyorlar ama koltuklara zarar verirmi bilgim yok , bilgisi olan yazabilirmi sirkeli su karışımı boyaya falan zarar verirmi motosikletin

Bir oto şampuanı ile yıkayın, kurumasını beklemeden mikrofiber bezle oval hareketlerle, yüzey tamamen kuruyana kadar kurulayın. Kendimi bildim bileli arabayı da böyle temizlerim her zaman başarılı olur, leke olmasaydı şampuana da gerek yoktu ama şampuanla daha başarılı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar