Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

tekrar geçmiş olsun çooook...

belki şimdi erkendir ama dileğim bir gün topluca ziyaretine gidelim, onu yormayacağımız zaman geldiğinde... iyi ki aramızdasın... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pardon ben yanlış anlamışı hem de öyle bir yanlış anlamışım ki kendime hala gülüyorum.
Ben; Motorcu kardeşimizin, intihar edeceğini öğrendiği birini kurtarmak üzere yola çıktığı ama gelen bir itfaiyenin altında kaldığı şeklinde anladım olayı.
Diyorum ki; bu memleketin kurtarma görevlisi, polisi askeri var bizim motorcu arkadaş nereden esmişte adam kurtarmaya gidiyor. Akrabasımıdır halk gönüllüsümüdür nedir diye burada kafayı kırdım. heh heh.

Kendi kendimize senaryo yazmışız burda.
Kardeşimize çok çok geçmiş olsun tekrar ayrıca.

Gördüğünüz gibi füturist senaryolar ve bu türden masalsı epik çalışmalar ile ilgili olanlar benimle irtibat kurabilirler. Hayal dünyası geniş olan arkadaşları bekliyorum :)

:rendeer:

İntahar edicekmiş bırakın etsin yaaa motosikletli arkadaşımızın suçu ne delikanlı olan adam kendini reklam etmeden atar aşşağıya ahlaksız herif....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu kaçıncı yaa :cyclopsan çok moralim bozulyo artık Allah şifa versin :pale:

özençin durumu nasıl

merhaba..
yeni üyeyim..
özenç'in sağlığıyla ilgili son gelişme nedir?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
arkadaşlar iyi dilekelriniz için teşekkür ederiz..

özenç 2 hafta önce yoğun bakımdan çıktı...geçirdiği kaza sonucu oluşan travma çok büyükmüş ve doktorlar kurtulması mucize diyorlar..şu an için normal odada günde 2 sefer fizik tedavi görerek dinleniyor..kendini toparlaması,ayağa kalkması çok uzun zaman alıcak ama sabırlar yanında destekçisi olacağız..

bu arada eklemek istediğim bişey var,özenç bilinçli ve dikkatli bi sürücüydü,ama gördüğünüz gibi hiç beklemediği bi anda en büyük felaket gelip yanında bitti..en iyi kasklardan bir tanesini kullandığı halde beynindeki travmanın hasarları çok büyük...LÜTFEN KASKSIZ,DONANIMSIZ MOTORA BİNMEYİN...hiç beklemediğiniz bi anda özençin durumuna düşebilirsiniz:pale:

Yukarıda yazdığı gibi Çağrı arkadaşımız Özenç'in durumu hakkında bilgi vermişti. Dediği gibi Özenç fizik tedavi görmeye devam ediyor.
En kısa zaman eski sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Aramızda kaldığına sevindim. çok şükür. mesajı okur okumaz son sayfaya baktım durumu nasıl diye, çok geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifalar versin.her şey düzelir inşeallah dualarımız seninle,tekrardan geçmiş olsun.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
arkadaşımız ne durumda? bilen var mı?

Özenç'in durumu her geçen gün iyiye gidiyor.
Şu an kendisi Ankara Gata'da fizik tedavi görüyor bu tedavi 1 ay sürecek.
Arkadaşımız Özenç en kısa zamanda eski sağlığına kovuşur iyişallah.

Çok şükür iyi bir haber aldık yaav:rendeer:
İşallah iyileşip aramıza geri dönecektir arkadaşımız. Geçmiş olsun diyoruz:rendeer:

çok büyük geçmiş olsunnnnn allah ailesine sevenlerine ve motorsiklet camiasına bağışlamışşş iyiye gitmesi durumun çok sevindirici

asm

geçmiş olsun arkadaşa,umarım bir daha böyle birşey yaşamaz(bizlerde yaşamayız inş.)

acil şifalar diliyorum,iyileşmesi sevindirici...

çok geçmiş olsun..
iyleşmesi sevindirici..

demekki ışıklarda kaçak geçen araçlarla beraber geçiş üstünlüğü olan araçlarada dikkat edicez..
malum onlar dikkat etmiyor..:(

Özenç arkadaşımızın kendine gelip motosiklete binmesi ne kadar zaman alır sizce? Onu tekrar aramızda görünce eminim herkesin morali düzelecek (O kadar ölümlü kazadan sonra).

Özenç arkadaşımız ne zaman iyileşecek arkadaşlar bir bilgisi olan yokmu ???????????????????????????????????????????

embesil itfaiyeci !!!
idiot intiharcı !!!

yazık, walla yazık, kaş yapayım derken göz nasıl çıkartılır? işte...
geçmiş olsun demekten yoruldum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar