Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah bir an önce sağlığına kavuştursun kardeşimizi çık çık çok üzücü bir olay ne zaman anlıcaklar bizi bakalım

of ya allahım sen büyüksün :salut: acil şifaalar inşallah eski sağlığına kavuşur..

insallah tez zamanda sagligina kavusur Allah sifa versin ailesinede sabir insallah

arkadaşlar şu ilan tarihlerine bakın isterseniz.
verilen ilan tarihi:19.03.2007
yazdığınız mesaj:29.02.2008

bir sene olucak nerdeyse yaa.

ben de merak ediyorum:(
ve gecmiş olsuna gidilecekse lütfen haberimiz olsun:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kır artık şu şeytanın bacağını yeter ayrılığın katıl artık aramıza..

tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah..

İstanbul Harbiye'de kırmızı ışıkta geçen bir itfaiye aracının çarpması sonucu ağır yaralanan ve yoğun bakımda aylarca ölümle pençeleşen 25 yaşındaki Faruk Özenç Göllücü, 9 aylık bir tedavinin sonunda sağlığına kavuştu. Gazetelere ilan vererek kendisini hayata döndüren hastane personeline teşekkür eden Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Göllücü, "Doktorlar elbirliğiyle o mucizeyi gerçekleştirdi" dedi. Göllücü, İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi görmüş, ardından Ankara TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ne sevk edilmişti.

Güzel haber vallahi , geçmiş olsun ben korkuyorum böyle haberler duyunca hayırlısı olsun , Allah (c.c) Büyüktür..

arkadaş tedavi görüp iyileşmiş ama burda aramızda olsa kendi ağzıyla iyiyim dese daha rahatlatıcı olur üzerinden çok geçmiş ama çok şükür atlatmış sanırım

Geçmiş olsun dileklerimi iletir onu en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle acil şifalar dilerim..

3 sene oncesinin taziye basligini acip yazmanin fantazisi nedir?
Su konulara yazmadan once tarihine bakmak cok mu zor.

Faruk biraderimizin son durumu nedir acaba...Mt üyesiydi bildiğim kadarıyla...kendisine selam olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar