Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

arkadaşımızın iyileşmeye başlaması çok sevindirici. umarım iyileşme süreci hızlanır ve en kısa zamanda yine mesajlarını okuruz topiclerden.
tekrar tekrar geçmiş olsun :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yaa bu kadar olur yaa. tüyleri diken diken eden bir olay daha. bu ülkede araçtan taşıttan sayılmıyor kullandığımız aletler. Lütfen iki misli dikkat.

allah acil şifalar versin en kısa zamanda düzelmen dileğiyle

geçiş üstünlüğü olmasına rağmen ışıklardan bodoslama geçen itfaiye erinide kınıyorum biraz daha dikkat en azından etrafınızı kontrol edin ya

Işıklara gelince insan nası azcık yavaşlayıp bakmaz sağına soluna ki sonucda kırmızıda geçiyorsun hiç mi aklına gelmiyo herşeyden bi haber bi aracın geçeceği yeşilde :pr:

arkadaşımız iyileşiyormuş :)

supereva'dan alıntıdır (bizde de olabilir bu msj kontrol edemedim..):

"Arkadaslar ben Amerikan Hastanesinde calisiyorum. Kendim de ise gidip gelirken motosiklet kullaniyorum ve her gun o talihsiz kazanin oldugu yerden geciyorum. Ozenc arkadasimizin kaza haberini bu forumdan ogrendim ve hemen ziyaretine gittim; yanindan geleli daha birkac dakika oldu.

Durumu su an icin oldukca iyi ve her kecen gun daha da iyi oluyormus. Bilinci acik; konusuyor ve guluyor. Elimi sIkmasindan anladigim kadariyla dincligini ve kuvvetini de epeyce kazanmis. Ozetle, haberler iyi ve umut vaadedici.

Kendisine forumda yazilan mesajlardan ve onlarca kisinin iyi haberini beklediginden bahsettim. Hem sasirdi hem cok hosuna gitti. Hasta ziyareti kesinlikle yasak ama siz ne olur mesajlarinizi ve moral desteginizi kesmeyin. Ozenc'e bir laptop ayarlayacagim ve destek mesajlarinizi bizzat okuyabilecek.

Saglicakla kalin,

Psk. Orhan Ozturk"

arkadaşımız iyileşiyormuş :)

supereva'dan alıntıdır (bizde de olabilir bu msj kontrol edemedim..):

"Arkadaslar ben Amerikan Hastanesinde calisiyorum. Kendim de ise gidip gelirken motosiklet kullaniyorum ve her gun o talihsiz kazanin oldugu yerden geciyorum. Ozenc arkadasimizin kaza haberini bu forumdan ogrendim ve hemen ziyaretine gittim; yanindan geleli daha birkac dakika oldu.

Durumu su an icin oldukca iyi ve her kecen gun daha da iyi oluyormus. Bilinci acik; konusuyor ve guluyor. Elimi sIkmasindan anladigim kadariyla dincligini ve kuvvetini de epeyce kazanmis. Ozetle, haberler iyi ve umut vaadedici.

Kendisine forumda yazilan mesajlardan ve onlarca kisinin iyi haberini beklediginden bahsettim. Hem sasirdi hem cok hosuna gitti. Hasta ziyareti kesinlikle yasak ama siz ne olur mesajlarinizi ve moral desteginizi kesmeyin. Ozenc'e bir laptop ayarlayacagim ve destek mesajlarinizi bizzat okuyabilecek.

Saglicakla kalin,

Psk. Orhan Ozturk"

Gerçekten çok makbule geçer ve onun içinde iyi bir moral olur. İyileştiğini duymak çok sevindirici tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Haberi TV den izlemiştim çooook üzüldüm Büyük geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar