Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

ah ya ah bırzamanlar bende ambulans kullanıyordum hep bu ısıklardan korkardım yavaslar oyle gecerdım cnk cok ambulans bundan kaza yaptı ve olumle sonuclandı ambulans ıtfaıye ve polıs soforlerı ıssallah okuyorlardır dıkkatlı olun ısıklarda ve kavsaklarda zınktanak gecmeyın yavaslayıp gecın lutfen yaa bu hatayı hep yapıyorlar kardesımıze gecmıs olsun bu arada ıssallah tekrar sıtede goruruz

dualarımız onunla.bizler inanıyoruz kı o sapasaglam ayaga en kısa zamanda kalkacak...

umarım en kısa sürede motorunun üzerinde olur. allahtan bol şifa ve sabır diliyorum. :rendeer:

Turuncu verdiğin habere gerçekten sevindim. Umarım kısa zamanda kendini toparlar ve aramıza döner...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar son durum şöyleymiş arkadaşının söylediği kadarıyla :)

"arkadaşlar çok iyi bir haberim var!!!Özenç kendine gelmiş bugün ve bilinci yerindeymiş konuşmuş doktorlar da çok ii konuşmuşlar ödem küçülmüş sanırım bu gece yada yrn sabah bakcaklarmış solumu kendi yapıomuş işallah yakına da toparlıcak... "

teşekkürler, sevindirici bir haber , insallah kısa zamanda toparlar

"arkadaşlar çok iyi bir haberim var!!!Özenç kendine gelmiş bugün ve bilinci yerindeymiş konuşmuş doktorlar da çok ii konuşmuşlar ödem küçülmüş sanırım bu gece yada yrn sabah bakcaklarmış solumu kendi yapıomuş işallah yakına da toparlıcak... "

Günlerdir duymayı beklediğimiz bir haberi verdin bize T_uruncu teşekkür ederiz :rendeer:

Hastaneden sorunsuz bir şekilde taburcu olduğu haberlerini de en kısa zamanda alırız inşallah...

Ohh ya, sağol Elif cim, çok sevindik :) :rendeer:
Umarım bu günler biter, aramıza döner :)

Allahtan acil şifa dilerim. İnşallah mücadelesini kazanır ve eski haline döner, yakınlarına sabır dilerim. Çok üzüldüm :pale:

Ilk sayfadan son sayfaya kadar okurken cok uzuldum ne dıcemı sasırdım.Allah acıl sıfalar versın ama son yazılan haberlerde ıyıyıce ıyıye gıttıgını ogrenınce yuregıme bıraz su serpıldı Allah alısıne sevenlerine ve tum mt camıasına bagıslasın. :(

İtfaiye araçları arada benide acaip korkutuyor,tam gaz gidiyolar,herkeste yol veriyor..bu olaydan ders çıkarıp dikkatli olmalıyız..konunun üstünde durulmalı..aynı şeyi bir ambulansta yapabilirdi...acaip hızlı gidiyorlar..

Arkadaşımızın en kısa zamanda iyiye gitmesini umarım..geçmiş olsun..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

cok sevindirici inşallah kısa zamanda düzelir herşey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa üzüldüm yaa chok üzüldüm bea oda bizim gibi eski topraklardan yaaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar