Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nejdetçim ellerine sağlık emeğin için teşekkürler.cüneytin açtığı başlıkta tembelsin yazmıştım bunları görünce fikrimi değiştirdim.çok çalışkanmışsın.
hatta motoru sana bile verebilirim.ceza olarak bana yeni motoruyla birkaç tur attırcan anlamam vallah:mrgreen:
yok barışcım nisanın ilk haftasında başlıyacağım tura ozaman verecekler motoru nejdet onu söylüyor.zaten şimdi verseler kışın yatçak bide yeni motorla ilk olarak kosavaya gitmek istiyorum.istanbuldan selamlar.marmarise iyi bak kömürleri tutuştur heran gelebilirim.abi motoru yeniledinmi
bendende sana saygıların en yücesi kardeşim,daha doyamadım nasıl yeter derim.abi saygılar..sizi bu kararlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum,anadolu sevgiside böyle bişey olsa gerek..ne zaman artık yeter demeyi düşünüyosunuz? yeni motorunuzda şimdiden hayırlı olsun.hayırlı yolculuklar diyelim artık..saygılar..
sağol bende seni tebrik ederim,bir beşiktaşlı olarak beni dikkate aldığın için.Abi bi beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum seni,Allah yolunu açık etsin.
yemek bahane sohbet şahaneydi siz değerli arkadaşları tanımak inanın bana yemekten daha tatlıygı sizlerle sohbet benim için çok zevkliydi derin saygılar.
Çok zevkli geçen Ayvalık gezimizden bir kaç fotoğraf ekleyeyim dedim:
valla ummet abi gercekten cok yakısmıs:cat: ama arka plandakı kırmızı şapkalı arkadasın kırmızı sapkasını sen taksaydın cok daha guzel bır fotograf olurdu bence:cherry: :rendeer: :cat:
evet yenileyeceğim mondıal 150 re veya 150 zcümmet abi motoru yeniliyecekmisin hang, tür motor almaya kararlısın mondial scooter mı?
bence 150 zc derim alt devider torku daha iyi 9,2 NM / 5500 d/dakevet yenileyeceğim mondıal 150 re veya 150 zc