küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
Ümmet Abi İdolümsün :)
Hep Böyle Birşey Yapmak İstemişimdir Ve Kısmet Olursa Yapıcam Güzel Ülkemin Güzide İllerini,İlçelerini Tek Tek Gezicem...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yanlış hatırlamıyorsam bir daha girmeyecekti buraya ne oldu umdugu daglara karmı yagdı :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Iron butt(Demir Kıç) Dünya şampiyonası düzenlense kendisi ilk 5 e girer :rendeer:
Saygılarımla...

Abi epeydir haber alamıyoruz senden ? Nerelerdesin?:silent: 5 gündür yazmamışsın endişeleniyoruz:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çin malımı alsam napsam valla şaşırdım kaldım biri mondial yönetim kuruluna haber verse bu adamı reklamlarda oynatırlar amcada para kazanır

ya ben cok uzuldum ya keske amcama ııyı bır motor verseler soyle 3 5 tl arası ya bu ne mondıal 125mt ıle yolamı cıkılır bız surda suraya gtmeye korkuyoruz

ümmet abi tekinn ama şimdi nerdesin,nerelerdesin????:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

pardon teksin demek istedim abiii :cherry:

hayran kaldım ... Allah isteyen herkese nasip etsin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
€nergy;2032846' Alıntı:
Iron butt(Demir Kıç) Dünya şampiyonası düzenlense kendisi ilk 5 e girer :rendeer:
Saygılarımla...
Aslında öle bi niyetim hiç olmadı,Birde katagori çok farklı amaç gaye başka

Bi'tanesin Ümit Abi...
Teşekkür ederim ama,Ümmet olcaktı canın sağolsun

Abi epeydir haber alamıyoruz senden ? Nerelerdesin?:silent: 5 gündür yazmamışsın endişeleniyoruz:silent:
:p:p Endişeye gerek yok yeni turlar bitti istanbulda dinleniyom,yarın mola bitiyor.

çin malımı alsam napsam valla şaşırdım kaldım biri mondial yönetim kuruluna haber verse bu adamı reklamlarda oynatırlar amcada para kazanır
Durumun iyiyse almazsın sen,Mesajı aldım sorun yok, Çaren yoksa mecburen alırsın illede motor binmek istiyorsan.

Yok savaş benim soyadımı genelde göstersem bile zor yazıyorlar,Mondıal Yazmış çokmu,Canları sağolsun.

ümit mi ümit kim yahu
Bana demek istemiş,Olsun ümitde oluruz.

ya ben cok uzuldum ya keske amcama ııyı bır motor verseler soyle 3 5 tl arası ya bu ne mondıal 125mt ıle yolamı cıkılır bız surda suraya gtmeye korkuyoruz
Kardeşim 3,5 yıl oldu o motor gideli tarihe bakarsan belli olur,Ondan sonra 4 motor değiştirdim.

ümmet abi tekinn ama şimdi nerdesin,nerelerdesin????:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

pardon teksin demek istedim abiii :cherry:
yeni turlar bitti istanbulda dinleniyom,yarın mola bitiyor.

hayran kaldım ... Allah isteyen herkese nasip etsin..
inşallah kazasız belasız:cat:

diyecek bir şey bulamıyorum, kendime motorcuyum demek için daha çoook ekmek yemem lazım anladım. takdir ediyorum. yolun açık olsun sevgili abim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar