Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Son düzenleme:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öle değil nediyosan yaz eeeeeee den bişiy anlaşılmıyoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl neeeeNeeeeee?? :queen::queen::queen::queen::queen:
helal olsun dayıma beh!!:cat:
Bi'tanesin Ümit Abi...
Aslında öle bi niyetim hiç olmadı,Birde katagori çok farklı amaç gaye başka€nergy;2032846' Alıntı:Iron butt(Demir Kıç) Dünya şampiyonası düzenlense kendisi ilk 5 e girer :rendeer:
Saygılarımla...
Teşekkür ederim ama,Ümmet olcaktı canın sağolsunBi'tanesin Ümit Abi...
Abi epeydir haber alamıyoruz senden ? Nerelerdesin?:silent: 5 gündür yazmamışsın endişeleniyoruz:silent:
Durumun iyiyse almazsın sen,Mesajı aldım sorun yok, Çaren yoksa mecburen alırsın illede motor binmek istiyorsan.çin malımı alsam napsam valla şaşırdım kaldım biri mondial yönetim kuruluna haber verse bu adamı reklamlarda oynatırlar amcada para kazanır
Yok savaş benim soyadımı genelde göstersem bile zor yazıyorlar,Mondıal Yazmış çokmu,Canları sağolsun.Ümmet abi,Mondial seni çok seviyor
soyadını bile yanlış yazıyor
http://www.mondialmotor.com.tr/Habe...uyurular/125-MT-ILE-TURKIYE-TURUNA-CIKTI.html
Bana demek istemiş,Olsun ümitde oluruz.ümit mi ümit kim yahu
Kardeşim 3,5 yıl oldu o motor gideli tarihe bakarsan belli olur,Ondan sonra 4 motor değiştirdim.ya ben cok uzuldum ya keske amcama ııyı bır motor verseler soyle 3 5 tl arası ya bu ne mondıal 125mt ıle yolamı cıkılır bız surda suraya gtmeye korkuyoruz
yeni turlar bitti istanbulda dinleniyom,yarın mola bitiyor.ümmet abi tekinn ama şimdi nerdesin,nerelerdesin????:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------
pardon teksin demek istedim abiii :cherry:
inşallah kazasız belasız:cat:hayran kaldım ... Allah isteyen herkese nasip etsin..