sevgili doostum seni tanımak benim içinde çok keyifliydi,hediyelere gelince hem pek önemli değil,hemde onları bana sizlere dağıtayım diye verdiler ben sadace köprüydüm,silme bezlerini denizliden nur motor verdi,etiketleride fuarda skull ve gelişim ibo verdi sizlere dağıtmam için....önümdeki tabak dolusu salamı nasıl bitirdim ama28 Mart pazar günü Gaziantep'te Kadirli'den gelen dostlarla birlikte yapılan kahvaltı etkinliğinde tanıştık.Salam esprisi unutulacak gibi değildi.Mükemmel bir gündü.Yolun açık olsun dostum.Hediye ettiğin mendil ve etiketi çok değerli bir anı olarak saklıyacağım.İnşaallah tekrar görüşürüz.
eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.param olursa ümmet abiye güzel bir motor alacam söz
4 yılda 7 kez geldim hemde:cat:vaybe amcam marmarise bile gelmiş
evet aynen öyle:queen::queen:BU gezileri ancak bir Fenerbahçeli yapar![]()
vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar
vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar
serdar kardeş ben bu kitap olayını 2007 yılında düşünmüştüm ama yayıneviyle arada birisi olması lazım,o yüzden askıya aldım bunu bana enaz 100 kişi söyledi inan.mondıal zaten kısmen sponsor bana yedekparça açısından sık sık görüşüyoruz mondıal ailesiyle.vay be abi bence evliya çelebi gibi gittiğin gördüğün her ilçenin insanları yaklaşımları meşur olan özellikleri yemekleri vs. anlatan bi kitap yaz . kendin yazamasan bile kaleme aldır bi şekilde .şöyle resimli falan ,bide güncel bilgiler olduğundan senden başkada bunu yapabilecek olan yok tabi; uzun lafın kısası satmazsa neyim. asıl demek istediğim bu yazıları okurken bu adamın başına yollarda bişey gelse ne yapar yada yarın bigün allah korusun elden ayaktan kesilince diye düşününce bunalıma girdim .3 5 kuruş kenara para atıp ihtiyarlığı garantiye al be abi. Senin özelliğin bu abi senden başkası karış karış bu işi yapamaz .Mondial de sponsor olsun bi zahmet sana zaten takipçinde çok helal olsun valla... İş öğretmek gibi olmasın yanlış anlama sadece bi fikir senin gibi bi abiyi yarın bir gün de huzurlu mutlu görmek isterim saygılar
mısırdakiler vefat etti alper be,miraslarıda başkasına kaldıOnun mısırda akrabaları var... Miras kalıcak....Bakma sen... Ne kirli çıkıdır ooo....:cherry::cherry::cherry::cherry:
günlük eskiden tutuyordum mustafa sonra ıslandı silinmiş yazdıklarım,tekrar başa dönmek istemedim.bence güzel fikir, ümmet abi en azından bir günlük tut![]()
2006 dan beri üyeyim mt ye kardeşim.:cat:ümmet perkitan abimiz bende sandımki sizin bu forum sitesine filan üyeliğiniz yok hani haberlerdeki gibi gezileriniz burada toplandı bizde burdan öğrendik sandım üyeliğinizi bilmiyordum cevap yazınca oha filan oldum hahah![]()
evet aynen öyle:queen::queen:
sevgili doostum seni tanımak benim içinde çok keyifliydi,hediyelere gelince hem pek önemli değil,hemde onları bana sizlere dağıtayım diye verdiler ben sadace köprüydüm,silme bezlerini denizliden nur motor verdi,etiketleride fuarda skull ve gelişim ibo verdi sizlere dağıtmam için....önümdeki tabak dolusu salamı nasıl bitirdim ama:queen::queen:
eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.
4 yılda 7 kez geldim hemde:cat:
eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.
Abi sen böyle diyerek beni açık hedef haline getirdin söyleyeyim.Şimdi "Ulan araba için motor satılır mı?" diye üstüme saldırmasın 5.000 kişi :mrgreen:
yok abi kapalı alana fobim var benim arabaya binemiyorum:queen: ,varsa yoksa 2 teker
ama sözüm söz
Aslında benim içinde motosiklet bir tutku ama, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.![]()
yok be emrah anlayan anladı söz adrese gitti:cat:eyvallah canım kardeşim senin düşünmen yeter,bu arada mersinden motordaşın by_mükemmel (emrah) motoru satıp araba yapmış sen satmadın demi.
Abi sen böyle diyerek beni açık hedef haline getirdin söyleyeyim.Şimdi "Ulan araba için motor satılır mı?" diye üstüme saldırmasın 5.000 kişi :mrgreen:
Aslında benim içinde motosiklet bir tutku ama, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.![]()