herkese merhaba. dün arkadaşımın da gazıyla 1000RRdan inip sıfır bir 2012 STR250 aldım araziye vs çıkmak için. 17yıldır motosiklet kullanıyorum.Ve son kullanıcı olarak kısaca görüşlerim şöyle;
1-arka sağ sinyal egsozdan eridi hemen

(daha önce belirtilmişti)3-5 liralık bi şey olduğu için önemli değil zaten sökeceğim bi çok parçasını. illa ki sağa sola düşünce kırılacak zaten ayna ve sinyaller. sadece plaka çıkabilmesi için emaneten uyduruldukları çok belli bunların

2-zırıl zırıl bir motor. grenajları dizlerle sıkınca sorun yok ama sıkmıyorken zarıldıyor. direksiyon kilidinden bir ses gelmiyor benimkinde belki sonra ortaya çıkar.
3- tüm bu zarıltıların yanında 1.vites de hiç yok makinada. 2-3 sanki 1-2 gibi tepki veriyor. tabi dişlileri değiştirince biraz farkeder.
4- arka frende Barkın'ın(AltınElbiseliAdam) tabiriyle kimsecikler yok. ön frende de kimseler yok gibi geldi bana maneti sonuna kadar sıkınca anca biraz tepki veriyor. onu da yapmaya 1000lik makinadan inen adam gerçekten korkuyor frene bu kadar abanmaya. tavsiyelerinizi bekliyorum.
denk geldiğim kadarıyla arka fren merkezinin kronik sorunu olduğunu söylemiştiniz. bu sorunu yaşayan arkadaşlar hangi markanın hangi modeliyle değiştirdiler yoksa garantiden mi değişti anlatabilirlerse sevinirim.belki garantiden değiştirirler.
Parasına göre* artıları da var aslında torku 2. vitesten sonra fena değil,görüntü bence piyasadaki çinlilerin arasında en sağlamı, sele yüksekliği falan güzel. ancak arka dişliyi büyütmek istiyorum. arka dişliyi büyütenler hangi marka ve modelin uyduğunu belirtebilirler mi acaba? ve alır almaz yapmam gereken tavsiye edeceğiniz eklemek istediğiniz birşey varsa paylaşırsanız sevinirim.
forumdaki bir çok mesajı okudum ve gerçekten bilgi paylaşımında bulunanlara çok teşekkür ederim. bu markayı seçmemizde sizler çok etkili oldunuz artısıyla eksisiyle videolarla çok güzel paylaşımlar yapmışsınız.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.