Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya birde bu dişli muhabbeti var ya abi motoru nasıl etkiler acaba performans olarak ve titreşim olarak:S:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evt bunu ben soktum herkesin aklınna:D:D

walla denemek lazım.benim motorum 150 super sport değil çinli chooper bu arada.14 ön dişli var onu deneyen biri varsa bende düşünüyorum dişliyi değiştirmeyi.Birimiz denesin bakalım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana güvenin

arkiler bana güvenin titreşimi 100de 100 kesmese de % 75 azaltıyo deneyin görün masrafıda söyliyim 20 ytl yani bu paraya değer:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------

olum sen uyu sınavın var:D:D
mesajını şimdi gördüm wala sınav mınav demem bu motoru almak için:cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa

sizce ne diyosunuz lütfen aliyimmi sizce

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlız plaka hariş unla beraber 2200 en fazla

dün kemalpaşaya yola çıktım suuçtu şelalesine falan gittim gece teyzemde kalıp bugün döndüm tam 240 km yapmışım

yani sorucağım şu giderken 20 liralık benzin aldım içinde de biraz vardı depo fullendi sanırım fullenmesede 1-2 litresi falan kalmıştır kalsa kalsa ve döndüğümde depo ucu ucuna yetti sizce normal mi ?

gayet normal.
biraz sert kullandın heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
:p:cherry::)taabbii buluşalımm ya gelin antalyaya gidelim bir sürü rus var turist var çok motor var bide burda hava iyi çok hava atarız nedersinizzz:D:D:D:

ya dostlar benden bu makineden alcam hangi markanınkine bakıyım bide buna cbr 125 kafa grenajı takılabilirmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
imzanda cross alcam dmişşin de bence croslar iyi değil gel bu motordan al bende alcam az kaldı.D.D

yaa bunların granjları yok falan diyolarda ondan en kotu bi cbr granjı takarım dedim cross dan soğudum zate bunu gorunce canlı olarak içim gitti tam istedigim gibi minik ama ss görünümlü alırsam kesin bu

yaa bunların granjları yok falan diyolarda ondan en kotu bi cbr granjı takarım dedim cross dan soğudum zate bunu gorunce canlı olarak içim gitti tam istedigim gibi minik ama ss görünümlü alırsam kesin bu

cbr ön ve alt komple grenaj farla birikte 1500lira
f5 lerin grenajı da yavaş yavaş tükeniyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
ÖZGÜRLÜĞĞÜN BENDEKİ RENGİ YAŞİLLLL:mrgreen::mrgreen::p

Arkadaşlar öncelikle selamlar... bu motorun yeşiline hasta oldum ve ucuz olması da beni cezbetti doğrusu ama Hatay/iskenderun da bu motoru satan varmı hiç rast gelmedim birisi sürüyor sürekli ama hiç fırsatım olmadı. 2. elleri ne kadardır aceba bu motorların ?
Ayrıca özel mesaj atamıyorum " reo " adlı birisi bu motoru kullanıyor ve bu forumdan aynı şehirdeyiz... belki o 2. eL satan birileri ayarlıyabilir bana =)

Arkadaşlar öncelikle selamlar... bu motorun yeşiline hasta oldum ve ucuz olması da beni cezbetti doğrusu ama Hatay/iskenderun da bu motoru satan varmı hiç rast gelmedim birisi sürüyor sürekli ama hiç fırsatım olmadı. 2. elleri ne kadardır aceba bu motorların ?
Ayrıca özel mesaj atamıyorum " reo " adlı birisi bu motoru kullanıyor ve bu forumdan aynı şehirdeyiz... belki o 2. eL satan birileri ayarlıyabilir bana =)

Arkadaşım düşünürsen bende de var bu motordan;

http://www.sahibinden.com/6500_km_de_cok_temiz_sport-53WQQaXQQ12023050WQQpXQQdisplayitem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar