Dostum pek anlamam ama 2. eL için ( 2oo6 ) , 2.150 TL fazla gibime geldi.... ama biraz daha araştırmakta fayda var =)
yaa ozaman kerdeş gel antalyaya ben burdayım sıfır kyjet 1.900 sıfır ama eeğer çok diyosan dediğim gibi 900 den başlıyo 2. elleri
500 ytl ye bulsak yarar mı?
yaa ozaman kerdeş gel antalyaya ben burdayım sıfır kyjet 1.900 sıfır ama eeğer çok diyosan dediğim gibi 900 den başlıyo 2. elleri
Dostum sence ?r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------
Dostum antalyaya gelemem sırıfı 1.9oo se arkadaş nasıl 2.1oo e satmaya çalışıyor :S bir yanLışlık olmasın sakın =(
Sen olayı anlayamamışsın canım kardeşim.Benim ilanımdaki motor çelik motor ve şuanki sıfır km fiyatı da 3520 tldir.Aha görmek istersen sayfası da burada.Bu fiyat üzerinden değerlendirirsen fazla deil.Ayrıca piyasa da 800'e satılan motorları da bu işten biraz anlıyorsan bilirsin.
http://www.celikmotorsiklet.com/xgj150-23.htm
800 e de bulursunuz belki ama kaç kaza yapmıştır o moto
kazalı motor olduktan sonra isterse 300 lira desin . al ondan sonra uğraş dur.
alacağınız motorun temizliğine bakın
fiyatı da öldürmeyelim arkadaşlar çin malı döküntü 125 likler 1250 den gidiyor
bu motorun ederi belli az çok
Dostum belki haklısındır ancak hiç bir döküntü 125'lik çin malı motorun 1250 den satıldığını düşünmüyorum. Satıcı tabi ister bende motor alsam almak isteyene 3ooo Lira diyecem çünkü satmak istemiyorum. Şu zaman da böyle bir motora çok fazla para bağlanması bence yanLış olur şahsi fikrim herşeyi kabuL ederim ancak herkezin bir limiti var ve motorun da az çok edeceğini biliyoruz.Burada ki çoğu kişi 2. eL alırken 1ooo - 125o Lira aralığın da alı bu motoru yazıların tamamını okudum neredeyse =)
hemşo sen gel hafta sonu eğer daha önce sürmediysen f5 gel biraz gezdireyim seni. fikir edinirsin
800 e 900 e motor yok arkadaşlar yaz geldi 125 cc hangi motor çukurovada 800 e satılıyor bir gösterin
bu motor yine biraz para eder çok olmasa da
Bi fark yok![]()
aynamın tekini kırdım garajdan çıakrırken çok moralim bozuldu yaw nazar değdi galibar:
![]()
öncelikle şunu söyleyim can dostum kardeşim gemiş olsun aynan kırılmış üzüldümale:
gelelim fiyata bakın nebioğulları var girin nete onun sitesinde skyjet sıfır mağazadan 2008 model 1.900 ytl rm motor diye geçiyo skyjet yazıyo bide böyle 2.700 2.150 ye satmaya çalışanlardan ben olsam almam çünkü zaten onlar şöyle bi kazık yemiş gidiyolar 3.250'ye çelikten motor alıyolar zararına zatıyolar yhaa gidin skyjet yuan marka alın zaten sadece ismi değişik performans ve görünümde değişiklik yok benim karddeşim sarı motor almış bakın aynası kırılın kardeş o da 1000 e almış fıstık gibi motor yani sakın çelikten alıpda kazık yemeyin buyrun nebioğullarına gidin bakın adam türkiyeye motor dağıtıryo beaa sahibinden .com a girin skyjet yazın veya yuan arka koltuğun biraz aşağısında nebioğulları yazısı vardır işte anlar da antalyadan almıştır emin olun ve 2 yıl garanti veriliyo:cat::wiinkk:
Uzak olmasa gelicem de oraya 5 - 6 saatlik yol nerden baksan =)
yhaa bu dediğine gülüyorum benim tanıdıklarım hatta ben de dahildim bi aralar hiç durmadan skyjetle antalyadan almış direk izmir ordada durmadan mardine kadar gitmiş yhaaaa
yhaa bu dediğine gülüyorum benim tanıdıklarım hatta ben de dahildim bi aralar hiç durmadan skyjetle antalyadan almış direk izmir ordada durmadan mardine kadar gitmiş yhaaaa
izmirden mardine mi gitmiş. helal olsun ben 300kmden sonra bitiyorum