Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam dostum 140 yap 150 yap 250 yap 500 yap banane senın kac yaptığından.Ama olurda bi arkadasımız motosiklet almaya karar verıpte beğendığı bu motorun hakkında arastırma yapmak isterse?diğer insanların yorumlarını yada motor hakkındakı gerceklerı oğrenmek ısterse ıste bunlar gercekler.O arkadas motorun 165 yaptığını zannetıp motoru alabilir,daha sonra belkı pısman olacak.Burada kımsenın kımseyı yanıltmaya hakkı yok.
140 kph ye hala ikna olmadım cunku kullananları biliyorum.Tekrar soyluyorum cin malı motorun kadranına guven olmaz.
kimin daha cok bildiğini nerden bilebiliriz?Bazen doğru bildiklerimiz yanlıstır.
ben sordum kanki diyelim motorda 14 dişli varya 15 taktırıyosun 20 ytl felan yani bir üst sayı dişli taktır oke?:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------
bu topicc süper inş sbs giriyim dualarınız benim le olsun babam bu motordan alcak elinde sonunda alçak inş dua edin bu motor süper cin mali diyosunz ama çin malının kaliteside kaliteeeee yamaha kawasaki bunlar da chinde üretiliyo naberrrr