Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam dostum 140 yap 150 yap 250 yap 500 yap banane senın kac yaptığından.Ama olurda bi arkadasımız motosiklet almaya karar verıpte beğendığı bu motorun hakkında arastırma yapmak isterse?diğer insanların yorumlarını yada motor hakkındakı gerceklerı oğrenmek ısterse ıste bunlar gercekler.O arkadas motorun 165 yaptığını zannetıp motoru alabilir,daha sonra belkı pısman olacak.Burada kımsenın kımseyı yanıltmaya hakkı yok.

140 kph ye hala ikna olmadım cunku kullananları biliyorum.Tekrar soyluyorum cin malı motorun kadranına guven olmaz.

kimin daha cok bildiğini nerden bilebiliriz?Bazen doğru bildiklerimiz yanlıstır.

ben sordum kanki diyelim motorda 14 dişli varya 15 taktırıyosun 20 ytl felan yani bir üst sayı dişli taktır oke?:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

bu topicc süper inş sbs giriyim dualarınız benim le olsun babam bu motordan alcak elinde sonunda alçak inş dua edin bu motor süper cin mali diyosunz ama çin malının kaliteside kaliteeeee yamaha kawasaki bunlar da chinde üretiliyo naberrrr

arkadaşlar bu motorun lastiklerini kalınlaştırmak istiyorum ebatları kaç olabilir 130/80-17 nasıl gelir buna

kardeş o motoru antalyaya gertı fln . bıde fıtat bayagı demıssın ya ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

arkadaş lar bu motorun kadran bolumu ıle ön çamuluk fıyatlarını bılen varmı.bende kırmızı bı f5 buldum buyuk ıhtımalle alıcam ama bu parcaların fiyatlarını merak edıyorumm ..... biyardımcı olur sak . sımdıden saaolun.

kardeş o motoru antalyaya gertı fln . bıde fıtat bayagı demıssın ya ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 PM ----------

arkadaş lar bu motorun kadran bolumu ıle ön çamuluk fıyatlarını bılen varmı.bende kırmızı bı f5 buldum buyuk ıhtımalle alıcam ama bu parcaların fiyatlarını merak edıyorumm ..... biyardımcı olur sak . sımdıden saaolun.

gösterge paneli 90 liraydı ocak ayında. servislerde gösterge paneli varsa 80-100 lira arasında alırsın

çamurluk başka motonunki de uyuyor sanırım. onuda 50 lira civarı alabilirsin

oke kardesim saol okadarda pahalı deyıl galıba parcaları

motor aksamı çok ucuz

ne yazık ki dış aksamlarda bazı parçalar hiç yok. mesela ön cam yok
veya şu sıralar ön maşa varmıdır serviste bilmiyorum.
motorun sıfırı olmadığı için yedek parçası da artık gelmiyor
servislerde stok ta artık hangi parçalar kalmışsa şansına belki gösterge de kalmamıştır

motor aksamı çok ucuz

ne yazık ki dış aksamlarda bazı parçalar hiç yok. mesela ön cam yok
veya şu sıralar ön maşa varmıdır serviste bilmiyorum.
motorun sıfırı olmadığı için yedek parçası da artık gelmiyor
servislerde stok ta artık hangi parçalar kalmışsa şansına belki gösterge de kalmamıştır

pekı sen kullanıyomusun bu motor dann

boole ahım sahim bisorun la karsılasmadın dime . kolay arıza gibi . bende antalyadayım f5 alıcam pek bulamıyorum

yani sorun çıkarır ama çıkardığı sorunlar çok para tutmaz
bana özelden mesaj at . kaç lira diyolar antalya da f5 lere

motor aksamı çok ucuz
diğer parçalar da bulursan çok pahalı değil

bir çok 125 lik çin malından iyidir

ama kötü yanları da var yok değil yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu konuya fazla ilgi yok mu ne :D..2..0..0..9.::.s.k.y.j.e.t.

lütfen biraz daha bilgi istek cevap yorum ve ilgiii!!!!:D

resim003k.jpg

buda benim motorum aynalara yorum alabilir miyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 PM ----------

resim013b.jpgg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 PM ----------

resim014b.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 AM ----------

bu motor süper cin mali diyosunz ama çin malının kaliteside kaliteeeee yamaha kawasaki bunlar da chinde üretiliyo naberrrr

yamaha kawasaki ile çin malını mı kıyaslıyosun??Dubai de üretilse kaç yazar kalitesi belli işte:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:31 AM ----------

buda benim motorum aynalara yorum alabilir miyim

güzel olmuş:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yamaha kawasaki ile çin malını mı kıyaslıyosun??Dubai de üretilse kaç yazar kalitesi belli işte:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:31 AM ----------

kardeş tabiki b motorla o markalar kıyaslanmaz sadece bu motorda cinde üretiliyo o kawasaki de fakat aradaki fark çok kawasaki kaliteli üretiliyo onu demek istedim yani her chin malı kalitesizdir diye bişey yok anlamayan anlasın

Çinde bazı firmalar diğer firmalar diğerlerine nazaran biraz daha kaliteli olabilir:cat:Dileyen japon alır dileyen çin::

harbiden güzel boyanmış:cat:Vidalar titreşimden açılmıştır.Al tak ara sıra kontrol et paşalar gibi bin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar