ya birde bu dişli muhabbeti var ya abi motoru nasıl etkiler acaba performans olarak ve titreşim olarak:S:silent:
mesajını şimdi gördüm wala sınav mınav demem bu motoru almak için:cherry:olum sen uyu sınavın var![]()
dün kemalpaşaya yola çıktım suuçtu şelalesine falan gittim gece teyzemde kalıp bugün döndüm tam 240 km yapmışım
yani sorucağım şu giderken 20 liralık benzin aldım içinde de biraz vardı depo fullendi sanırım fullenmesede 1-2 litresi falan kalmıştır kalsa kalsa ve döndüğümde depo ucu ucuna yetti sizce normal mi ?
motor 100 le falan giderken deviri çok yükseliyor sanırım ondan 6. vites taşımazma bu motor ya 5 te 100e çıktım mı bağrıyor
yaa bunların granjları yok falan diyolarda ondan en kotu bi cbr granjı takarım dedim cross dan soğudum zate bunu gorunce canlı olarak içim gitti tam istedigim gibi minik ama ss görünümlü alırsam kesin bu
Arkadaşlar öncelikle selamlar... bu motorun yeşiline hasta oldum ve ucuz olması da beni cezbetti doğrusu ama Hatay/iskenderun da bu motoru satan varmı hiç rast gelmedim birisi sürüyor sürekli ama hiç fırsatım olmadı. 2. elleri ne kadardır aceba bu motorların ?
Ayrıca özel mesaj atamıyorum " reo " adlı birisi bu motoru kullanıyor ve bu forumdan aynı şehirdeyiz... belki o 2. eL satan birileri ayarlıyabilir bana =)
Arkadaşım düşünürsen bende de var bu motordan;
http://www.sahibinden.com/6500_km_de_cok_temiz_sport-53WQQaXQQ12023050WQQpXQQdisplayitem